det är flyttdags för bloggen!

från och med nu hittar ni mig här: http://alektopaten.ratata.fi/blogg/
 
jag kände att det var dags att ta adjö av blogg.se och påbörja nya äventyr på en ny platform, och denna gång på ratata! jag kände att man såklart ska stödja finlandssvenskt och detta är ju en finlandssvensk blogg så varför inte ha den på en finlandssvensk platform? har i princip sen början av min "bloggkarriär" där 2010 cirka bloggat på blogg.se och det har varit trevligt men allt har sitt slut. vill ha en nystart nu och också en blogg där jag inte behöver känna så mycket press över vad jag publicerar. denna nya blogg är helt och hållet min, utan prestationsångest.
 
som ni ser lämnar jag ändå kvar mitt bloggnamn som jag snart haft i fyra år. jag kommer också lämna kvar den här bloggen, till skillnad från alla andra jag haft, så den kommer finnas kvar här att kika in på och läsa av allt det gamla om någon får lust (det är väl mest för mig själv egentligen).
 
och ni som är bloglovin följare behöver inte fundera över någonting alls för jag kommer så snabbt som möjligt att flytta över alla följare till min nya blogg.
 
finns ännu saker på ratata jag fullt inte förstått mig på, till exempel kommentarsfunktionen. men tills vidare så om ni vill kommentera trycker ni er in på inlägget bara och scrollar ner. läser ni från bloglovin hittar ni kommentarsfältet längst ner direkt utan att börja söka. inte så jätteosmidigt men ska se om jag hittar på något ännu smidigare sätt!
 
något mycket mera har jag inte att säga,
förutom att vi ses på ratata!
 
RSS 2.0