vecka fjorton, femton, sexton, sjutton och arton.

ni vet när dom i början av serier brukar ha en sån där "recap" där dom visar vad som hänt i tidigare avsnitt? jag tänkte i alla fall köra en sådan på bloggen nu - med tanke på att den samlat lite damm senast tiden. lite så som stora bloggare gör, och så kan vi ju låtsas att mitt liv är lika intressant som deras och att ni bara dör för att få höra vad jag hållit på med de senaste fem veckorna.
 
 
vecka fjorton bestod av jobb på mitt nu föredetta jobb innan jag tillsammans med petra, evgeni och oskar bilade ner till åbo för en lite finare helg bestående av två vänninors inflyttningsfest. vi inledde med åländsk pizza och ett glas vitt för min del på pub niska, tipstips, det var jädrans gott och fint ställe dessutom.
 
 
försökte att inte bli nerknuffad i aura å, spatserade runt på stan lite, inhandlade bubbel och mötte upp några andra.
 
 
ett par pastelliga drömhus. känns sjukt att tänka sig att denna stad kan bli mitt hem i höst. det eller helsingfors.
 
 
vi tog ett varv via denna drömlägenhet, som min goda vän ida lät mig bo i, och jag piffade upp mig innan festligheterna drog igång med bål, ölspel och dunkadunka. natten spenderade jag på hälften av åbos barer som jag slapp in på bara för att jag påstod mig vara författare. vet inte riktigt vad jag höll på med, men kul var det.
 
 
livet fortsatte trögt med mera jobb och kvällar i vimlet. eve försökte lära mig att göra squats korrekt men det gick inge vidare, jag drack kaffe med fina vänner, tog serveringspass med endast ett fel på pappret och var på bio hela två gånger.
 
 
inhandlade studentmössa och åt gott tillsammans med petra. denna wrap med sallad, kyckling, aioli och quinoa vad rena rama himmelen (finns på sweet vaasa). sa också upp vårt hyreskontrakt, hade ångest över vad jag ska göra i sommar och var, kollade på sunkiga enrummare och försökte hitta nya hyresgäster till vår lägenhet.
 
 
agerade kattvakt, åt sura karameller och kollade the o.c. med evelina. planerade vappen. ordnade inför vappen. jobbade tills klockan nollfem på morgonen. firade vappen med dessa två ovanför, vin, bastu och alias. det var riktigt fint faktiskt och jag är glad att vi bojkottade utgång den här gången.
 
 
hängde med denna, hängde i kristinestad, hängde i biblioteket med näsan begravd i inträdeslitteratur, hängde i sängen med baksmälla och bingade freaks and geeks (tipstips nummer två) med redan nämnd person ovan.
 
 
och så tycker jag att vi tjuvkikar lite på vecka nitton också, alltså veckan vi är i nu. så förutom att fortsätta läsa på inträdesprov så har jag faktiskt hängt med denna pingla. intressanta diskussioner och godsaker på sweet vaasa som vanligt. hann också inleda strampensäsongen mot kvällsidan med en annan pingla.
 
 
och idag gör jag detta. förstör min signaturjeansjacka från årskurs åtta bara för att få vara lite extra fangirl i umeå om en månad (håkan hellströms konsert). har också beställt lite märken att sy på ärmarna, får se om det blir till något. men nu närmar sig klockan tjugotvå vilket betyder jobb - det är nämligen en kommande bartenders ord ni läser just nu. hade!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0