om sommarnätter, avocadomackor och studenten.

nu var det länge sen sist vi hördes och det känns som att såå mycket hänt. sist jag skrev så var det med ångestfyllda ord men nu, idag, har jag resten av mitt år på klart. jag fick studenten, jag har sett håkan hellström live och på torsdag åker jag till provinssi festival för att volontärarbeta - i år tillsammans med ida-maria vilket ska bli kul. nästa vecka flyttar jag till åland och jobbar som servitör i mariehamn tills slutet av augusti och därifrån flyttar jag sen till åbo och inleder mina litteraturvetenskap studier. resultaten kom för några dagar sen och påföljdes av kramkalas. det är verkligen skönt att få känna kontroll över sitt liv igen. jag är stolt över mig själv, verkligen.
 
studenten och håkan hellström konserten tycker jag förtjänar i sig helt egna inlägg som jag ska försöka publicera innan jag åker till åland. tills dess tycker jag vi kör en liten recap med hjälp av bilder jag tagit i maj och juni, låt oss se vad jag hållit på med.
 
 
jag har hängt med fanny över fikan, vinglas och i gungor under dom första sommarnätterna i maj. har förövrigt hängt med många människor över fikan och vinglas, nu när jag tänker efter.
 
 
har läst böcker och inträdeslitteratur, skrivit inträdesprov, ätit gott och blivit bjuden på gott. kollade även familjen kaos (med bianca och tiffany kronlöf) på wasa teater med rumskompisen, som förövrigt var svinbra. jobbat och serverat otaliga drinkar har man ju också gjort.
 
 
jag har hängt med fina fina anna. vi åt pizza vid vattnet medan vi blåste såpbubblor och sjöng med till håkan hellström. vid det här laget var det tre veckor tills konserten i umeå och vi var pirriga och längtade. samma kväll åkte jag till ritz med mamma och moster och lyssnade på en quentin tarantino tribute (ni vet ju hur mycket jag älskar quentin, hoppas jag).
 
 
besökte också huvudstaden för världsmästerskapen i truppgymnastik, finland ägde som vanligt i denna vackra sport. det var jag, mamma, kusinvitamin och mina två mostrar som spenderade en natt där. det var fint, vi åt gott och jag hann till och med hälsa på andreas (och tappa bort mig i helsingfors) som var där för inträdesprov.
 
 
sen kom studentdagen! går närmare in på denna underbara dag i ett senare inlägg, som sagt. en vecka senare gav vi tillbaka nycklarna och jag var officiellt inte vasabo längre.
 
 
trots att jag inte längre är vasabo så har juni hittills spenderats lika mycket i vasa som i kristinestad. här hemma i kristinestad har jag till exempel hängt med en saknad veronika på hennes balkong och i vasa på bryggor, för att brygghäng är det bästa som finns. p.s. texta mig om du vill ses i nåndera av städerna innan jag sticker iväg!
 
 
och så kom dagen man väntat på i flera år! jag drog till umeå med irene var vi träffade upp anna och jessica för att vi skulle se håkan hellström! mera om det en annan gång. jag hade i alla fall fyra fina dagar i umeå, på söndagen mötte jag upp moa och hängde med henne resten av tiden där.
 
 
sedan fortsatte livet. har firat midsommar och hängt mycket med andreas och solveig. jag försöker bara att carpa carpa carpa så mycket jag bara kan av den sista tiden här och med alla dessa människor. just nu är det lite svårare då jag fått en dunderförkylning, men hoppas den ger med sig och så hörs vi nästa vecka.
RSS 2.0