it's never too late to get your shit together.

 
nytt år, nytt jag. bokstavligen. jag är ju nitton nu och det här kommer vara ett år fyllt av såå mycket förändring. tänkte börja med bloggandet. för det första så ska jag bli ännu sämre än jag redan är på att läsa bloggar (och med det även chilla med sociala medier överlag) och även skala ner mitt egna vardagsbloggande - eller ändra tonen på det i alla fall. vill fylla alektopaten med inspiration, fina ting, pepp och mera skriverier från och med nu. och på tal om skrivande så anmälde jag mig till en kurs i kreativt skrivande. år efter år har det stått på min lista med nyårslöften att jag ska börja skriva mer men jag lyckas aldrig, så nu tog jag tag i det. heja mig!
 
i år ska det tänkas annorlunda och levas annorlunda helt enkelt. kanske tänkas mindre rent av. vill inte övertänka så mycket längre, så jag ska fokusera på det viktiga och le lite mera. jag vill hitta ett jobb jag trivs med, sprida mera kärlek, volontärarbeta någonstans, be mera, åka utomlands, ta studenten och slippa in på litteraturvetenskap i den stad jag nu bestämmer mig för. och eftersom att kela drog ner på mitt studiebidrag så har jag inget val än att tänka och leva annorlunda - börjar med mindre utgångar och mindre choklad. 
 
annars då? jag har gått och sova klockan arton varje kväll för att jävlas med dygnsrytmen, suttit på balkongen bland ljusslingorna i pyjamas och rökt cigaretter till tonerna av the smiths, ätit avocadomacka med hummus på stans bästa fik med världens bästa tjej, inhandlat nya böcker, undrat över hur länge jag ska hålla upp min signaturlook med rött läppstift med tanke på hur anti-smink jag länge vart, kollat shameless i sån mängd att det kan kallas sjukligt och så har finland täckts av ett snölager igen och det är attans kallt.
kärlek natalie.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0