det anstår mig icke att göra mig mindre än jag är.

morjens alla flickor och pojkar och icke-binära. vad har ni gjort idag? själv har jag försökt argumentera. på facebook. för samkönades rätt att vigas i kyrkan med en präst från församlingen i min hemstad, skrivit mig ur kyrkan (tack vare samma präst aka den konservativa homofoben) och ätit cappuccinokaka på kafé medan jag låtit ögonen följa meningarna i psykologiboken. the best of livet och the best of läsledigt, eller vadå?
 
för tillfället sitter jag i sängen och tar selfies i mitt senaste loppisfynd till tonerna av en katts snarkande, om ni inte vet hur kattsnarkningar låter så kan jag säga att det förvånande nog skulle kunna misstas för ett människosnark. för att ge lite kontext och så att ingen tror att jag gått och skaffat katt så är det min morbrors katt som ligger här, tar nämligen hand om honom i ett par dagar medan morbror är på resa. men det är fint att ha sällskap medan rumskompisen är borta, trots att detta sällskap petar mig i ansiktet med tassen cirka tre till fem gånger per natt - och är cirka lika pratglad som jag. synd att vi inte förstår varann bara, tror att vi skulle kunna ha många intressanta diskussioner. men innan jag går vidare till att nörda final fantasy xv (det är amazing men det här är inte en spelblogg så ska inte trötta ut er med detaljer, men tack morbror jag älskar dig) så tänkte jag ge er en liten uppdatering från den senaste tiden.
 
 
så. jag skrev textkompetensen och har fått resultaten, ville först gråta men det är inte acceptabelt att gråta åt "sådant bra" resultat så jag tog mig samman. sedan var det dags för finska hörförståelse vilken gick mycket bättre än väntat. nu får jag pausa från skrivningarna i ännu några veckor till innan det är helt över. annars så firade jag vändagen med ett gäng fina flickor, pizza och fifty shades på bio som ni redan vet. penkkis var det ju också så då fick jag ropa "abi abi abi" - iklädd sailor moon dräkt. på ett flak som körde genom stan. medan vi slängde godis. inte alls konstigt. drack också sex flaskor vin under loppet av tre dagar, var med på abikryssningen men ändå inte för jag ville sova och inte festa just den kvällen - stannade däremot till valomerkki på bar dagen efter. men det var kul, jag njöt verkligen och det var ett par minnesvärda dagar.
 
förra veckan så satt jag i skolans bibliotek och läste varje förmiddag medan kvällarna tillägnades bland annat lovsång, sushi- och vinkväll med anna och fanny och håkan hellström på vinyl, evelinas slutprojekt i teater, oplanerad barkväll, novellskrivande och accepterandet av att jag praktiskt taget är en blind person som måste sluta gå omkring utan varken linser eller glasögon. antalet pinsamma situationer på grund av att jag inte ser börjar bli för många. men nu ska jag koka nudlar och leka gamer, hade.
kärlek natalie.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0