håkan hellström, umeå 17-20.6.2017

 
 
så hörni, this happened för lite över en månad sen. håkan fucking hellström! jag såg honom live, äntligen, efter alla dessa år av att ha älskat honom. går knappt att beskriva i ord ju, jag var så lycklig denna kväll. men låt oss ta hela resan från början, från lördagen den sjuttonde juni då jag och irene tog båten över till umeå.
 
 
ni har redan sett en del av resan från tidigare inlägg men vi kör en liten recap: irene och jag halvsov under resan och skålade i bubbliga drycker då vi kom fram. kort därefter mötte vi upp jessica och anna, åt gott på pinchos, checkade in på hotellet och skyndade oss till området. först fick vi trängas i en buss innan vi satte oss ner på det blöta gräset i den långa kön till konsertområdet. vi drack vin ur guldmuggar, pratade om livet och hade fiilis. anna ville ta också ta kort på min håkantatuering som kom till på armen på min artonårsdag, det fick hon.
 
 
insläpp! vi drog med oss våra grejer och trängdes i köerna medan vi drack det sista av vinet.
 
 
och så var vi plötsligt inne på området. blev en snabb kisspaus innan vi fann våra platser väldigt nära scenen. vi hittade nya vänner, rökte cigarett efter cigarett och just innan erik lundin kom ut för att inleda konserten så slutade det regna.
 
 
och håkan kom ut! vi sjöng, dansade och skrek och hoppade. han var så bra, han är så bra. denna vackra människa alltså med sina moves och alla låtar man lyssnat på stereo, vinyl och i hörlurarna kom plötsligt rakt ur hans mun och från hans band. jag och anna var överlyckliga. konserten höll på i säkert tre timmar om inte mer, och vi var helt sönderdansade och fötterna värkte när vi kom ut och köpte tygkassar från merchen. det pirrade i kroppen ännu, det var svårt att smälta vad vi just upplevt.
 
 
efter alltför lite sömn var vi tvungna att checka ut, jag tog farväl av irene och mötte istället upp moa. vi fikade och kollade in lyan vi skulle bo i. dagen efter så promotade vi nya m room som öppnat på andra våningen i utopia och såg på lägenheter åt moa som är en umeåbo-to-be. efter min tredje natt i umeå tog vi båten över till vasa, och jag hade i flera dagar efteråt svårt att förstå vad jag upplevt. vilken otroligt bra resa det var, vilken fantastisk konsert och att jag såg min absoluta favoritartist live efter alla dessa år. wow säger jag bara.
Postat av: Mia

Så otroligt fint att du fick möjligheten att se din stora idol live - jag är så glad för din skull N 🤗

2017-08-04 @ 20:56:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0