sådant som jag skulle vilja fylla min garderob med.

med de första snöflingorna som fallit och julen liggandes just krig hörnet (det är faktiskt mindre än två månader dit!) så tänkte jag att det skulle passa bra med en liten önskelista till tomten och alla släktingar som möjligtvis läser denna blogg. självklart finns det så mycket annat som jag önskar mig i julklapp än kläder, som t.ex. alla säsonger av gilmore girls på dvd och mera vinglas - men just denna önskelista jag publicerar fick ha ett tema kände jag. och vi behöver väl inte ens diskutera vilken "mainstream white girl" jag känner mig som när jag gör det här inlägget.
 
dessa skor är ett måste, har dräglat över denna modell sen de blev trendiga. och en klänning i sammet eller silke, gärna i nude färg. skorna och klänningen finns att beställa från nelly. och så lite fransar och en lättare "jacka".
denna underbara odd molly klänning/tunika, en daniel wellington klocka så jag inte måste kika på mobilen hela tiden, en bomberjacka och mera skor - behöver ett par med klack för jag har faktiskt inga skor med klack för tillfället.
mera odd molly, prylar från marlene birger i överlag, dessa simpla men dösnygga calvin kleins och ett par johnny bulls skulle jag gärna spatsera omkring i. och det var väl det, så hint hint snälla tomten.
kärlek natalie.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0