om pastellväggar, oktoberpepp och tiden efter gymnasiet.

utanför fönstret så lyser träden i orange och det ligger hopar av löv på marken, här inne så sitter jag och läser harry potter och lyssnar på andreas moe och laleh. någon vacker dag tänker jag pynta mitt lilla rum med ljusslingor och illustrationer i gamla tavelramar. och någon vacker dag, eller rättare sagt nästa höst, så kommer jag att bo söderut i vackraste åbo. det vet jag nu, efter helgens abiexkursion vid åbo akademi. efter att i flera år känt att framtiden är mörk och efter att i flera år inte ha haft någon aning om vad man ska göra livet - nu vet jag. den här utbildningen känns så jävla rätt. ni kan inte förstå lyckan, och jag kan inte beskriva den.
 
 
i sällskap av filippa och evellina så firade jag, med kaffe och morotsmuffin, på håltimmen idag. för livet måste ju förstås firas! höstens studentskrivningar är över, provveckan är avklarad, jag vet vad jag ska göra efter gymnasiet, höstlovet är just kring hörnet, har endast tre kurser denna period och ledigt på onsdagar. inte att glömma så ska jag och mamma ner till huvudstaden för att lyssna på bring me the horizon om en månad. efter mycket stress så leker livet igen.
 
 
annat som hänt i livet är wasa by night, fina kvällar vid köksbordet med sambo, höstfotografering bland löven med fanny, sällskap av mamma och minsta lillbrorsan i vasa, en dag spenderad på sjukhuset med äldre lillbrorsan som brutit tummen, essäer som skrivits i sista stunden, ost och vinkväll med linnéa, brunch och en festlig natt på stan för att fira artonåringarna ida-maria och jonna, mys och kyssar och sen en helg i åbo som redan nämnt. och jag kan nästan lova att jag kommer ta tag i bloggandet igen, med all nyvunnen tid och pepp så att säga.
kärlek natalie.
Postat av: Mia

Vilken härlig läsning 👍🏻👍🏻 ❤️

2016-10-10 @ 18:42:14
Postat av: A

Vart tänkte du söka? :)

Svar: De du ;-)
alektopaten.webblogg.se

2016-11-07 @ 10:05:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0