om gräddhjärtan, avskedsturnén och en höststad.

förra söndagen så kom jag hem till vasa och sen dess har det varit full rulle. jag har besökt raawka med fanny, hon tog en grön smoothie och jag en avocadomacka med kaffe. vi i abikommittén stod för den pyjamasdag vi hade för abina förra veckan, det var supermys. författaren christina rickardsson kom till skolan och föreläste vilket var väldigt givande. fick träffa en saknad linnéa över en cappuccino. tog ett glas vitt på nya pocket med fillo. spenderade en kväll på sion med uprising möte. låg i sängen och myste med min käraste.
 
 
och i lördags, ja, då var det dags för få se mina favoriter kent spela live för första och sista gången i mitt liv - i och med att det här var deras avskedsturné. vid halv sex tiden så fick jag besök av rebecca, alexandra och wilma och med kent på shuffle så drack vi äcklig glögg innan vi gick iväg till arenan. ack så bra de var, jag stod och log hela konserten och var fylld av ett lyckorus. senare drog vi hem till mig igen för lite vin och diskuterade det vi just upplevt, och även några andra flickor knackade på innan jag några timmar senare somnade med ett leende på läpparna. en oförglömlig kväll var det.
 
 
annars så känner jag på mig att denna vecka kommer vara minst lika sprängfylld av bestyr, i och med att vi har halloween sitz med årskursen på lördag. kom faktiskt just precis hem från ett möte med några från abikommittén och lördagens toastisar. det är mycket jobb och ansvar att ta men oj så roligt det ändå är. jag är glad att jag ställde upp, så många nya härliga människor man får och fått lära känna! ser speciellt framemot att planera penkkis.. fast det är ju långt dit ännu, så en sak i taget, och nu är det denna sitz som gäller - det kommer bli helt super tror jag.
kärlek natalie.
 
Postat av: Daniela

Måste varit underbart på konserten säkert :) Fina bilder

Svar: ja, såå ljuvligt!
alektopaten.webblogg.se

2016-11-02 @ 06:06:07 / http://www.danielai.ratata.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0