om en vecka i hemtrakterna.

tog emot höstlovet med öppna armar. veckan avslutades över ett vinglas på o'malleys med fillo, gunnar ardelius vid havet, uprisingkväll på sion, mys framför senaste säsongen av american horror story, cafébesök och flum med oskar som hälsade på i vasa en dag och massvis med choklad och burana för att lindra mensvärken. i måndags, innan bussen tog mig iväg till kristinestad, så kokade jag gröt toppat med hallonsylt, chiafrön, kokosflingor och cashewnötter att avnjuta med en kopp kaffe medan jag läste senaste biblioteksfyndet: igelkottens elegans. en bok fylld av filosofi som hittills verkar lovande trots att jag bara kommit till sidan femtio.
 
 
jag spenderar i överlag inte så mycket tid i hemtrakterna sedan jag flyttade till vasa, kanske en vecka på sommarlovet, en vecka vid jul och nån helg nu och då. bestämde därför att göra mamma glad och tillägna hela höstlovet till allt vad kristinestad har att erbjuda. vad jag lagt mina timmar på är bland annat kettlebellpass med mamma, loppisrundor och inhandling av saker till lägenheten, catching up med saknade släktingar, lite jobb, en intensiv massage för att få upp en omedveten låsning jag hade i vänstra höften (jag grät och accepterade min död cirka femton gånger under de fyrtiofem minuterna) och ett glas på jungman med emma. ikväll inväntar festligheter.
och som vanligt är ingenting så bra som det verkar, min ångest har nämligen legat på lur mest hela tiden. har haft mycket funderingar som lett till stress som lett till ångest. vet inte riktigt vad jag ska ta mig till med alla tankar, känns som att jag mest står och stampar på samma ställe och aldrig kommer fram till något. kan inte bestämma vem jag vill vara, vad jag behöver och varför. men det fixar väl sig, det brukar ju göra det.
kärlek natalie.
Postat av: Fanny

Mysiga bilder. Och jo, det fixar sig. <3

Svar: kramis <3
alektopaten.webblogg.se

2016-10-23 @ 09:55:26 / http://fannys.ratata.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0