om gräddhjärtan, avskedsturnén och en höststad.

förra söndagen så kom jag hem till vasa och sen dess har det varit full rulle. jag har besökt raawka med fanny, hon tog en grön smoothie och jag en avocadomacka med kaffe. vi i abikommittén stod för den pyjamasdag vi hade för abina förra veckan, det var supermys. författaren christina rickardsson kom till skolan och föreläste vilket var väldigt givande. fick träffa en saknad linnéa över en cappuccino. tog ett glas vitt på nya pocket med fillo. spenderade en kväll på sion med uprising möte. låg i sängen och myste med min käraste.
 
 
och i lördags, ja, då var det dags för få se mina favoriter kent spela live för första och sista gången i mitt liv - i och med att det här var deras avskedsturné. vid halv sex tiden så fick jag besök av rebecca, alexandra och wilma och med kent på shuffle så drack vi äcklig glögg innan vi gick iväg till arenan. ack så bra de var, jag stod och log hela konserten och var fylld av ett lyckorus. senare drog vi hem till mig igen för lite vin och diskuterade det vi just upplevt, och även några andra flickor knackade på innan jag några timmar senare somnade med ett leende på läpparna. en oförglömlig kväll var det.
 
 
annars så känner jag på mig att denna vecka kommer vara minst lika sprängfylld av bestyr, i och med att vi har halloween sitz med årskursen på lördag. kom faktiskt just precis hem från ett möte med några från abikommittén och lördagens toastisar. det är mycket jobb och ansvar att ta men oj så roligt det ändå är. jag är glad att jag ställde upp, så många nya härliga människor man får och fått lära känna! ser speciellt framemot att planera penkkis.. fast det är ju långt dit ännu, så en sak i taget, och nu är det denna sitz som gäller - det kommer bli helt super tror jag.
kärlek natalie.
 

sådant som jag skulle vilja fylla min garderob med.

med de första snöflingorna som fallit och julen liggandes just krig hörnet (det är faktiskt mindre än två månader dit!) så tänkte jag att det skulle passa bra med en liten önskelista till tomten och alla släktingar som möjligtvis läser denna blogg. självklart finns det så mycket annat som jag önskar mig i julklapp än kläder, som t.ex. alla säsonger av gilmore girls på dvd och mera vinglas - men just denna önskelista jag publicerar fick ha ett tema kände jag. och vi behöver väl inte ens diskutera vilken "mainstream white girl" jag känner mig som när jag gör det här inlägget.
 
dessa skor är ett måste, har dräglat över denna modell sen de blev trendiga. och en klänning i sammet eller silke, gärna i nude färg. skorna och klänningen finns att beställa från nelly. och så lite fransar och en lättare "jacka".
denna underbara odd molly klänning/tunika, en daniel wellington klocka så jag inte måste kika på mobilen hela tiden, en bomberjacka och mera skor - behöver ett par med klack för jag har faktiskt inga skor med klack för tillfället.
mera odd molly, prylar från marlene birger i överlag, dessa simpla men dösnygga calvin kleins och ett par johnny bulls skulle jag gärna spatsera omkring i. och det var väl det, så hint hint snälla tomten.
kärlek natalie.

om en vecka i hemtrakterna.

tog emot höstlovet med öppna armar. veckan avslutades över ett vinglas på o'malleys med fillo, gunnar ardelius vid havet, uprisingkväll på sion, mys framför senaste säsongen av american horror story, cafébesök och flum med oskar som hälsade på i vasa en dag och massvis med choklad och burana för att lindra mensvärken. i måndags, innan bussen tog mig iväg till kristinestad, så kokade jag gröt toppat med hallonsylt, chiafrön, kokosflingor och cashewnötter att avnjuta med en kopp kaffe medan jag läste senaste biblioteksfyndet: igelkottens elegans. en bok fylld av filosofi som hittills verkar lovande trots att jag bara kommit till sidan femtio.
 
 
jag spenderar i överlag inte så mycket tid i hemtrakterna sedan jag flyttade till vasa, kanske en vecka på sommarlovet, en vecka vid jul och nån helg nu och då. bestämde därför att göra mamma glad och tillägna hela höstlovet till allt vad kristinestad har att erbjuda. vad jag lagt mina timmar på är bland annat kettlebellpass med mamma, loppisrundor och inhandling av saker till lägenheten, catching up med saknade släktingar, lite jobb, en intensiv massage för att få upp en omedveten låsning jag hade i vänstra höften (jag grät och accepterade min död cirka femton gånger under de fyrtiofem minuterna) och ett glas på jungman med emma. ikväll inväntar festligheter.
och som vanligt är ingenting så bra som det verkar, min ångest har nämligen legat på lur mest hela tiden. har haft mycket funderingar som lett till stress som lett till ångest. vet inte riktigt vad jag ska ta mig till med alla tankar, känns som att jag mest står och stampar på samma ställe och aldrig kommer fram till något. kan inte bestämma vem jag vill vara, vad jag behöver och varför. men det fixar väl sig, det brukar ju göra det.
kärlek natalie.
RSS 2.0