om skam, sushi och en lyckad sittning.

om jag skulle vara en duktig och snäppet aktivare bloggare så skulle jag faktiskt kunna blogga en, två, tre gånger per vecka på nån av alla de håltimmar jag har, men icke. tog i alla fall mig i kragen och tänkte att finskaläxan och harry potter boken kan vänta idag, då man ändå har hål fram tills klockan tretton.
 
 
som sagt bestod förra veckan av abikommittémöte efter möte, hann också klämma in lite lifehäng hos edit däremellan. hela fredagen gick åt att handla, planera och baka inför lördagens sitz - som förövrigt blev så mycket bättre än någon kunnat förvänta sig. ack, vad jag gillar min skola och årskurs ändå. kunde till och med stolt somna efteråt med äran att ha vunnit bästa kvinnliga utklädnad som harley quinn.
 
 
annars så fortsatte vardagen som vanligt förutom att jag var på valvaka tisdag till onsdag natt - resultatet var ju förskräckligt och jag orkar ärligt talat inte ens tala mera eller skriva om det. köpte sushi, redbull och satte igång tredje säsongen av min favoritserie skam som tröst och för att få tankarna på bättre håll.
 
igår hämtade jag ett bokpaket på posten, drack varm äppelcider med petra, kollade skräckfilm med rumskompisen, eve och jenny. idag ska jag lida igenom en två timmar lång finskalektion innan jag och fillo ska förtära vin och pizza innan vi drar oss iväg till fontana för att lyssna på finlands stolthet - robin (haha). men det kommer bli festligt. några andra planer för helgen har jag inte, och det behövs nog inte heller. behöver varva ner med lite egentid också. sa jag förresten att staden ligger under ett snötäcke nu? ljuvligt fint i alla fall.
kärlek natalie.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0