om marshmallows, en pretentiös teaterkväll och ramen med narutomaki.

 
aldrig någonsin har jag haft en så lugn helg som den förra. jag gjorde bokstavligt talat inget annat än att läsa böcker och sova. det var som medicin för själen. kände mig mer än redo för den nya skolveckan. måndagslyxade till och med filippa på sweet vaasa under håltimmen, jag skippade kaffet för en gångs skull och tog en varm choklad istället.
 
 
veckan fortsatte med lifemöte hos edit, vi diskuterade viktiga saker över karelska piroger, äggsmör och glögg. klockan två i torsdags var linnéa framme i vasa och vi gjorde oss fina och kollade finding dory innan vi tog oss iväg till frans & nicole. jag beställde getostknyte och ett glas husets vita. mätta så hittade vi våra platser längst fram på wasa teater och skrattade oss igenom pjäsen. vilka män dessa är, ted forsström och kaj korkea-aho alltså. i nio har jag nu älskat vad de hållit på med, skyller min brutala humor på dem, haha.
 
 
i fredags fyndade jag mitt första par doc martens på loppis och åt kladdkaka framför en skräckfilm med petra. snön yrde utanför fönstret men den försvann snabbt igen, tyvärr. tittade några avsnitt skam innan jag somnade. hade mest ångest hela lördagen men det blev bättre till kvällen. då träffade jag upp evelina på nya k.achi för sushi, eller en ramenbowl blev det för min del (ledde till en lång diskussion om vad den vita biten med snirklar i är, tydligen heter det narutomaki och är gjort av fisk!). mötte senare upp några flickor från årskursen och körde runt stan i jakt på läskiga ställenfint så, sådant kan man också göra en lördagkväll faktiskt.
 
igår tog jag bussen till kristinestad med ett par podcasts i öronen. läste ut sandra beijers nya och somnade. idag är det måndag men det känns som söndag, jag ska snart iväg och klippa några centimeter av håret - möjligtvis något annat skoj också, och imorgon åker jag och mamma iväg till huvudstaden. vi ska spatsera runt i stan, äta hotellfrukost och ropa oss hesa (eller jag tänker ropa i alla fall, vet inte med mamma) till bring me the horizon. vi får hoppas att det här ska lätta på all den ångest jag burit med mig den senaste tiden. kanske jag skriver ett inlägg om det också nån gång, får se, men kommer i alla fall uppdatera om helsingforsresan så fort jag kommer hem. ha det! (en observation: det var mycket mat i ett inlägg det där)
kärlek natalie.
 
Postat av: amanda maria josefina

så fint inlägg. vill så gärna prova ramen! och så fett med loppisfyndade martens ju! kram.

2016-11-21 @ 11:01:21 / http://amandamariajosefina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0