om kaffefläckar, secondhand, skrik i ett publikhav och något nytt.

mera festligheter i all dess form har jag upplevt de senaste veckorna och stora men ändå mindre sorgligheter än vanligt. fick umgås med massor av fint folk under sportlovet, äta gott, kolla klart friends, dricka gott och läsa ut bok efter bok. strax därefter åkte jag till kristinestad för att hälsa på familjen innan jag och oskar åkte vidare ner till huvudstaden. huvudattraktionen och anledningen till resan ser ni nedan.
 
bästaste hurts surrender turné i hartwall arenan!
 
det var ju fyra år sen jag såg talangfulla theo och adam uppträda senast, och det går ju inte för sig då det släppt två nya album sen dess. men nu var det fixat då!
 
det var verkligen en magisk konsert och fint att få spendera två dagar i huvudstaden med min fina vän oskar och också saknade linda som vi bodde hos. vi spatserade runt staden, besökte ett kattkafé, fyndade secondhand, åt gott och hade det bra helt enkelt. tack så mycket theo, adam, oskar och linda!
 
ovan ser ni mitt secondhandfynd, en helt underbar svart kappa. och bredvid har vi en bild från första gången jag åt sushi, och det tillsammans med elin och veronika - för livet fortsatte ju när man kom hem från helsingfors till vasa. det var alltså förra veckan, och då kämpade jag förgäves med att hinna ikapp skolan och så firade vi min fina vän ellas artonårsdag.
 
den här veckan har jag mått ganska mycket sämre men försökt väga upp det med kafébesök och liknande, här ovan ser ni ett av dem och denna med filippa på aroma. usch vad mysigt och fint dom har det därinne! nu ska jag bara ta hand om läxhögen och sen hitta något som hjälper mig förtränga verkligheten. annars så har jag lite tankar på att kanske skriva ett lite längre inlägg om exempelvis min pmds och hsp, vad tror ni om det? ifall det finns något intresse till att läsa det får ni ju mer än gärna kommentera haha, och så ska ni ha det bra!
kärlek natalie.
Postat av: Jonna

Ja läser gärna om pmds å hsp, ja tycker e ji intressant!

2016-03-17 @ 11:23:26 / http://jonnasdagbok.blogg.se
Postat av: Anonym

Joo, ett pmds och hsp-inlägg skulle vara jätteintressant!

2016-03-18 @ 18:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0