om vin, om livslust och om att spendera all sin tid med vackra människor.

det var tre veckor sen sist och då var jag påväg på min mosters möhippa med en ångest som tryckte på som bara den. men vet ni vad, det var faktiskt en riktigt rolig kväll. jag sjöng håkan tillsammans med mamma, drack vin, kramades, dansade och skrattade. när vi kom hem så stod ännu mera festligheter på schemat då min finaste eve fyllde arton.
 
 
veckan efter fortsatte med jobb, fyra dagar i rad, men kvällarna fyllde jag med skoj då jag funnit en nyfunnen livslycka. det var afterwork med lina, onyttigheter med eve och emil, kaffe och spatserande på matmarknaden, brygghäng med linnéa och god mat plus sangria på strampen med fillo. och inte att glömma vitchokladglass i stan med edit medan vi förundrade oss över alla pokémon go spelare (jag föll för trycket tre dagar senare). helgen spenderades i kristinestad på den årliga sommarmarknaden, tog med mig eve för att presentera hemstaden och i princip den enda helgen som det lönar sig att vara där. men vi hade det riktigt kul måste jag nog ändå få påstå.
 
 
förra veckan fortsatte i samma takt, jobb varvat med en massa annat kul. här är ett försök på att räkna upp allt jag gjorde utöver jobba: åt mig dödsmätt på sushi med fillo, skrattade åt den hot dog och skumvinet jag blev serverad på bocks med, försökte fara och se fredrik furu uppträda vid faros (vi lyckades inte), tog ett glas på o'malleys med jenny och victor och eve, hälsade på ida-maria och tog i samband med det cheesiga bilder i norra vallgrund, drack redbull vid vattnet med fillo, besökte jeppisdagarna och åt sallad med fanny.
 
 
denna vecka så har jag stortstädat och flyttat möbler hit och dit i lägenheten, fått besök av mami och småbröderna (vi jagade pokemons och åt på faros), faktiskt gått på stan med fillo bara för att handla kläder - vilket jag också lyckades med, tagit första doppet för i år tillsammans med elin, träffat jenny, tagit ett glas vid little pub med saga, tagit en spontantrip på tre timmar till kristinestad och planerat inför spanienresan med eve och filippa. jepp - nästa vecka ger vi oss iväg! men innan det så ska två fina vänners födelsedag firas. skoj!
kärlek natalie.
Postat av: minea

FÅR man fråga hur du gjord för att kom i kontakt med caféerna? blir snart galen när int NÅN svarar ://

Svar: om du menar hur jag fick jobb, så de caféer som faktiskt kontaktade mig var dom jag personligen gått in till och gett ett utprintat cv i handen på dem! jag gjorde det kring februari-mars och fick svar i maj-juni (men det var endast två som hörde av sig av cirka femton) :/
alektopaten.webblogg.se

2016-08-01 @ 18:25:05 / http://skymningsland.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0