och det skulle ju va dans, dans, dans!

jag mår förjävligt, jag mår bra, skolan tär på mig men jag klarar mig. livet rullar på helt enkelt även fast allt jag gör inte ligger här ute på bloggen, och det känns faktiskt riktigt bra att inte lägga ner massor av tid på bloggen. en gång i månaden låter helt okej. och nu denna fredag, med en hel veckas ledighet framför (och sen en helsingforsresa och bästaste hurts live!), så tänkte jag titta in med fragment från mitt liv den senaste månden.
 
det jag tänker börja med att berätta om är de äldstes dans. alltså den årliga traditionen som existerar i de flesta av finlands gymnasier där tvåorna har en sorts bal vid den tidpunkt då treorna lämnar skolan, när vi blir äldst i skolan med andra ord. så för en vecka sen var det vår tur, den nittonde februari tvåtusensexton, och ack vilken magisk och oförglömlig kväll det var. alla var så otroligt vackra, och inte att glömma att man själv kände sig så vacker. ett tiotal danser, mingel i bildkonstsalen, efterfest och sen somnade man med ett leende på läpparna.
 
bästa kavaljern (och pojkvännen) man kan tänka sig.
 
mor- och dotterbild plus tango.
 
och sist men inte minst, en hel hop fina vänner av toppklass.
 
annat som hänt är väl mys med fina vänner, barhäng, massor av planerande inför händelsen ovan, alla hjärtans dag firande med andreas och bio (vi kollade deadpool som förövrigt var så himla bra, bästa filmen jag sett på länge), penkkis, avsnitt efter avsnitt av bron och även massor av firande av just andreas då han blev nitton förra veckans torsdag. firandet höll på i princip hela veckan men sånt är ju kul. bland annat fikade vi på sweet vasa, jag bjöd på drink med tilltugg vid fondis och i söndags hade vi bastukväll med hans familj.
 
det var väl allt för den här gången, ärligt talat. det var inget vidare bra inlägg det här men har faktiskt varken tid eller motivation för bloggandet ännu även fast jag uppdaterar. men innan jag avslutar måste jag ändå skänka en liten tanke till er som under månaden tittat in här varenda dag, ni är så söta. ha det bra alla!
kärlek natalie.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0