om december, favoritbandet och glädjetårar.

 
bring me the horizon var fantastiska. jag fällde ett par glädjetårar, skreksjöng tills jag blev hes och njöt faktiskt av mammas sällskap vid sidan om - hon verkade njuta hon med. det är något alldeles speciellt med känslan av att få se sitt favoritband för första sången, och deras låtar i mina hörlurar kommer aldrig vara detsamma igen nu när jag vet hur otroligt mycket bättre de var live. oliver sjöng som en gud, och vilken feelis alla bandmedlemmar hade alltså! i överlag var det fint att få komma iväg på lite minisemester med mamma.
 
 
kanske ni minns att jag nämnde något om en frissatid också? här har ni resultatet. att gå in till frisören, sätta sig ner och yttra orden "klipp av allt som är slitet" är något jag aldrig skulle ha kunnat tänka mig göra för ett par månader sen. men dit försvann halva håret och jag är otroligt nöjd. känner mig lite mera som mig själv och lite mera som en isprinsessa. yttranden om att jag liknar veronica maggio och noora sætre (från norska serien skam som jag skrivit om förut) är ju båda två så otroligt fina komplimanger? blir nästan pirrig.
 
 
något mera ledsamt är att vår äldsta kissemisse zelda lämnade oss, fick ett samtal av lillebror om olyckan som inträffat just innan jag och mamma kom in till helsingfors. det kändes tungt och gör det fortfarande. hon var en fin vän som borde ha fått leva i många, många fler år än hon gjorde. men sådant händer och man måste gå vidare, även om jag har otroligt svårt med det. jag sörjer ännu idag min älskade kisse mandelmassa som spårlöst försvann för fyra år sen.. om jag lärt mig något om katter så är det att det inte är lätt att ersätta en riktigt bra katt. 
 
 
nåväl, från en sak till en annan så tog jag mig tillbaka till vasa förra veckan. åt sushi med fillo, firade lilla jul på dansgolvet bland fina vänner och sådant kul. fredagen var dock bäst, för då fick jag och veronika biljetter till håkan hellström i umeå nästa år! strax därefter mötte jag upp en otroligt saknad vän, nämligen finaste anna. tyckte att hon skrev så fint och utförligt om vårt möte i detta inlägg, så jag vet inte hur jag skulle kunna vara mera träffsäker och lämnar det därför här.
 
 
ett till möte på sweet vaasa, mera mat och en till fin person! ovan ser ni malin som jag har för mig att jag lärde känna via abikommittén. och på tal om abikommittén så spenderade vi en stor del av gårdagen till att brainstorma inför den kommande julfesten, penkkis och så vidare. det var efter det som vi belönade oss med lite gott och även ett glas vin till mig eftersom jag inte var den som körde.
 
annars så har veckan bestått av provläsning, musiktreornas musikal (som förövirigt var så jädrans bra - usch vad stolt jag är över alla ni duktiga människor och det jobb ni lagt ner på det här projektet), lifemöte där vi diskuterade framtiden och en möjlig resa till london och nu även ny månad och med det en ny skolperiod! det känns fint med så mycket nytt och fräscht i livet just nu, det känns riktigt riktigt bra allting faktiskt.
kärlek natalie.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0