om de sista veckorna innan jullovet.

morjens på er. det förra inlägget ligger ännu uppe och har faktiskt inte orsakat någon ångest, tänk vad bra. oftast så är det väl faktiskt så att det är lättast att vara öppen och dela med sig av sin smärta, även fast det ibland känns som att man går runt med hjärtat på utsidan för alla att trampa på.
 
 
annars så har ju finland hunnit fylla år sedan sist och jag och fanny lunchade på raawka - underbart gott och så fint att få tala ut lite med denna vackra vän. kort efter det lyckades jag få feber och kände mig som en zombie i cirka en vecka. lyckades dock ändå kolla fkf's julshow med eve och njuta av luciadagen.
 
 
kände mig bättre redan då som tur var, med tanke på hur mycket vi hade att fixa inom abikommittén, julfestplanerande och dansövning var på g bland annat och även massor av fixande inför abinas egna julfest som vi ordnade. och mitt i stressen så gick jag och anna iväg till academill för att lyssna på kloka peppe öhmans föreläsning, det var otroligt givande. fredagen bestod av festligheter då vi firade fina moa och fellis artonårsdag, härlig kväll med härligaste årskursen.
 
 
lördagen kom och ännu mera festligheter stod på schemat. kände mig väldigt fancy den dagen och tog säkert trettio lyckade selfies innan fanny hämtade upp mig och vi åkte till grundskolan för att delta i skolans julfest. abiprogrammet var en succé och efteråt åkte vi i kommittén till almas för att äta pizza, dricka vin och sista minuten fixa inför abijulfesten - som för den delen också blev en succé. älskar verkligen min årskurs och usch så kul vi har det och usch så snabbt tiden går, nu är det bara en månad kvar av skolan innan slutskarven, penkkis, kryssning och läsledigt. vart försvann dessa tre år?
 
 
det här var sista veckan i skolan innan jullovet inleddes igår. måndag och tisdag så var all fokus på skolans årliga innebandyturnering, jag och ella spelade tillsammans med fyrorna som wildcats (kända från high school musical filmerna). min klass har aldrig under dessa år fått ihop tillräckligt många spelare för att få ett lag så det här var första året jag deltog! och vi må nu inte ha vunnit hela turneringen men vi spelade fint, hade det otroligt kul och fick pris för bästa laganda.
 
jullov var det nu alltså! jag mötte upp petra för en kaffe igår innan jag begav mig hem till kristinestad och familjen - som jag inte vet om de är irriterade eller tycker det är lustigt med den mängd norska jag lyckats lära mig från skam. kan inte förstå att det är julafton redan imorgon, julfiilisen har nog lämnat bakom i år men kanske jag finner den ännu. och med det ursäktar jag för ett otroligt flummigt inlägg men önskar er alla en riktigt fridfull jul med massor av kärlek och inga förväntningar.
kärlek natalie.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0