om youth encounter, ett glas eller två eller tre och nyfunnen fiilis.

morjens, tjena, hallå och så vidare! hur är det med er? själv är jag nog faktiskt på ett något otroligt bra humör just nu, även fast jag var nittionio procent säker att jag skulle gå sönder ett ex antal gånger under veckans gång. av stress, av ångest och av allt som går sönder runt omkring mig antar jag. men jag gissar på att min nyfunna fiilis ligger i från youth encoutern vid sion, som jag befunnit mig vid sedan i fredas. det har varit så givande! och såklart väldans pepp att få dela böner, diskussioner och skratt med alla dessa härliga människor i guds närhet.
 
 
de två första bilderna togs redan för en vecka sen av edit vid det tillfälle som vi spelade in denna film (den är så bra så ta och kolla den!). det var just i samband med encountern vi gjorde detta lilla projekt, som dock tog oss hela dagen, men ack så kul det var. så tack till det härliga filmteamet plus alla ni som deltog nu i helgen och gjorde den oförglömlig!
 
 
annat som hänt den senaste månaden då? nå jag har kollat teater, firat veronika och linnéas nittonårsdar (slutade med ett mystiskt blåöga för min del haha), tagit ett glas vid club ernst med fina vänner medan en annan också väldans fin vän vid namn ella uppträdde bland andra. sedan blev det påsklov och hela släktet skogman åkte med färjan över till umeå, sen skellefteå och slutligen sjöbotten där vi stannade till måndagen. jag fick bland annat med mig hem känn ingen sorg på dvd, chaite och violtabletter som ni ser ovan, känns bra.
 
förra veckan plus denna var detsamma som provvecka men ändå så hann jag inspireras av kvinnor och äta tapas vid missionskyrkan en kväll, se tredje divergent filmen (alltså allegiant) på bio med eve (vi var båda besvikna och ni som både läst boken och sett filmen vid det här laget förstår nog varför), varit på arbetsintervju och firat ännu mera födelsedagar. men nu är denna jäkliga provvecka över och jag tror också att denna jobbiga period i skolan, livet och inuti mig också är över. det känns verkligen så, att jag har övervunnit allting - bara sådär. jag fick väl nog av att må skit helt enkelt, antar jag haha. annars så är inlägget om hsp och pmds påväg upp inom snar framtid, efter många om och men, så det skulle ju va kul om ni tog er tid att läsa det då. ha det vackert så hörs vi då!
kärlek natalie.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0