norlie & kkv på fontana 18.9.2015

hej på er, alla ni fina som fortsätter titta in här trots inaktivitet och trots att den lilla aktiviteten jag visar bara är en liten hop otroligt negativa inlägg. det har ju varit lite sämre ställt med mig den senaste tiden, surprise surprise, men nu ska jag banne mig börja må bra igen! 1. jag har avföljt hela hundra personer på instagram och raderat snapchat för det är ju ingen hemlighet att sociala medier tär på humöret 2. efter de här sista proven så börjar en riktigt skön och luftig period som ger mig mera tid till att ta hand om mig själv och 3. efter att kroppen sagt emot och jag nästan föll ihop i skolan så blir det talterapi varannan vecka och massage varje. det är bestämt som ni ser, bit för bit ska jag bygga upp mig själv igen och med det så ska bloggen också fyllas av vackra ord och fina minnen fångade med kameran. är ni med mig?
 
vi börjar för en vecka sen då jag fick se och höra en stor favorit, norlie & kkv. dom befann sig på en nattklubb här i lilla vasa, tänka sig. var så otroligt lycklig då jag fick stå där i publikhavet, andreas armar runt mig då vi skreksjöng med i alla låtar - såklart varvat med hångel och lyckorus.
 
sen gick vi vidare för att fortsätta festligheterna och för en gångs skull hade jag någonting jag aldrig brukar ha, tur. turen att hitta självaste norlie & kkv på samma bar som oss. tog såklart chansen till mig att småprata, kramas och ta selfies med dem. först med kim, sen sonny och sen med dem båda. otroligt fina människor det här alltså (det syns och syntes som tur är inte men jag fangirlade så hårt, kände mig som fjorton igen eller något).
 
förutom det så har jag spenderat tid med mig själv och mina tankar ute i höstvädret en del, fyndat vinylskivor för två euro på loppis, skrivt klart ett flertal essäer, gått på en dubbeldejt (såg fortsättningen av the maze runner på bio, den var helt okej men inte lika bra som ettan), besökt konstutställningar och druckit för mycket kaffe.
 
och inte att glömma så har jag faktiskt känt mig lite fin, fått se min talangfulla vän ella uppträda, fikat med edit och talat om sånt som gör ont, uppskattat varje peppande kommentar jag fått på bloggen och meddelande som lyst upp på skärmen - tack snälla ni, upplevt årets wasa by night med andreas och morbror, träffat saknade vänner från kristinestad och spenderat fredagen på uprising. och vet ni - ikväll ska jag äntligen få hänga med tjejerna, längtar!
kärlek natalie.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0