måndagstankar och -skriverier.

vill att någon eller någonting bara ska ta all min smärta och slänga bort den. imorgon börjar provveckan, då skrivs det första provet av sex - varav två jag är helt säker på att jag inte kommer klara av. börjar tveka på om jag ens ska klara av de fyra andra nu också. hur ska det liksom gå att öva då man varken har motivation eller koncentration? hur ska det gå att öva då tårarna strömmar ner för kinden? hur ska man kunna pränta in olika siffror och tal, finska- och engelskaord och vilket land som producerar vad i ett huvud som redan är fullt av tankar? det är svårt att prioritera sånt när det känns som att alla hatar en och allt man vill är att försvinna från den här hemska världen. 
 
det är så mycket ni inte vet. ni vet inte hur det tar emot när alarmet ringer och man vet att nu måste man ta sig till skolan, och det handlar inte om att det är jobbigt att lära sig nej, det jobbiga är att känna hur ingen annan heller vill att du ska vara där. att man bara vet, att de tycker precis lika illa om mig som jag själv gör. hur mamma blir orolig och vädjar till att jag ska skaffa hjälp. det är så mycket ni inte vet, så mycket jag aldrig kommer våga berätta.
 
 
jag kan skylla på hsp men det tar ändå inte bort hjärnspökerna och otäckheterna som händer i världen. jag kan skylla på pms men det tar ändå inte bort stenen från min bröstkorg eller ändrar på vad jag känner. och jag kan skylla på depression men det kommer ändå inte att få mig att tycka om mig själv eller ändra på det samhälle vi lever i. kommer väl ångra att jag publicerar det här nu men..
kärlek natalie.
Postat av: Jonna

kram nata <3

Svar: <3
alektopaten.webblogg.se

2015-09-23 @ 06:38:58 / http://jonnasdagbok.blogg.se
Postat av: ISA

KRAMAR! vet inte vad som hänt eller vad som tynger dig.. men låt inte dig själv plågas för mycket. Ändra något i livet. Hoppas av skola. Var "ego". DU är viktigast i ditt liv <3

Svar: tack snälla för din peppande kommentar, kram! <3
alektopaten.webblogg.se

2015-09-23 @ 22:54:32 / http://Http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0