ännu en sån där höstlista.

precis som förra året tänkte jag slå till med en liten höstlista, älskar ju som sagt listor, hittade denna på sofias blogg som du kommer till om du klickar här. alla bilder kommer från min pinterest, källor finns där.
 

vad är det bästa med hösten? 

promenader bland löven och alla färgerna, regnsmatter mot fönstret, halsdukarna och tjocktröjorna som man får klä sig i och att allt helt enkelt bara är mys mys mys.

 

 

vad kommer du äta i höst?

mörkchoklad, linssoppa och gröt toppat med alla möjliga bär och frukter (klementiner och äpplen speciellt).

 

vad kommer du dricka i höst? 

kaffe och te i ohälsosamma mängder, äppelcider och i princip alla drycker smaksatta med fläder.

 

 

vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?

hatten, favoritklänningen, kjolar i alla dess former och mönster och så alla mina tjockare strumpbyxor som sökt sig fram efter sommaren.

 

vad gör du om dagarna egentligen? 

förhoppningsvis stressar mindre, tar vara på hösten, har fina diskussioner med mina vänner, myser med andreas och fyller anteckningsblock av både ord och skisser.

 

 

vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

hade provvecka och försökte bygga upp mig själv efter att ha mått dåligt en tid, precis som nu.

 

vad kommer du lyssna på?

melissa horn, lana del reys nya och den här listan.

 

 

vad läser du? 

läser ännu välkommen till den här världen av amanda svensson så ska väl först läsa ut den i alla fall. sen får vi se vad jag hittar i bokhyllan!

 

vad tittar du på?

de sista säsongerna av friends och supernatural som börjar om en vecka. tänkte också se om mina favoriter, sagan om ringen och harry potter filmerna.

 

 

vad var bäst med sommaren?

att få växa i min kristna tro och komma så mycket närmare gud, spontaniteten, att vara nykär i andreas (vilket äventyr, helt ovetande om att vi två skulle bli en på riktigt) och weekend festival.

 

vad har du för höstplaner? 

inga förväntningar eller förhoppningar, vill bara må bra.

kärlek natalie.

norlie & kkv på fontana 18.9.2015

hej på er, alla ni fina som fortsätter titta in här trots inaktivitet och trots att den lilla aktiviteten jag visar bara är en liten hop otroligt negativa inlägg. det har ju varit lite sämre ställt med mig den senaste tiden, surprise surprise, men nu ska jag banne mig börja må bra igen! 1. jag har avföljt hela hundra personer på instagram och raderat snapchat för det är ju ingen hemlighet att sociala medier tär på humöret 2. efter de här sista proven så börjar en riktigt skön och luftig period som ger mig mera tid till att ta hand om mig själv och 3. efter att kroppen sagt emot och jag nästan föll ihop i skolan så blir det talterapi varannan vecka och massage varje. det är bestämt som ni ser, bit för bit ska jag bygga upp mig själv igen och med det så ska bloggen också fyllas av vackra ord och fina minnen fångade med kameran. är ni med mig?
 
vi börjar för en vecka sen då jag fick se och höra en stor favorit, norlie & kkv. dom befann sig på en nattklubb här i lilla vasa, tänka sig. var så otroligt lycklig då jag fick stå där i publikhavet, andreas armar runt mig då vi skreksjöng med i alla låtar - såklart varvat med hångel och lyckorus.
 
sen gick vi vidare för att fortsätta festligheterna och för en gångs skull hade jag någonting jag aldrig brukar ha, tur. turen att hitta självaste norlie & kkv på samma bar som oss. tog såklart chansen till mig att småprata, kramas och ta selfies med dem. först med kim, sen sonny och sen med dem båda. otroligt fina människor det här alltså (det syns och syntes som tur är inte men jag fangirlade så hårt, kände mig som fjorton igen eller något).
 
förutom det så har jag spenderat tid med mig själv och mina tankar ute i höstvädret en del, fyndat vinylskivor för två euro på loppis, skrivt klart ett flertal essäer, gått på en dubbeldejt (såg fortsättningen av the maze runner på bio, den var helt okej men inte lika bra som ettan), besökt konstutställningar och druckit för mycket kaffe.
 
och inte att glömma så har jag faktiskt känt mig lite fin, fått se min talangfulla vän ella uppträda, fikat med edit och talat om sånt som gör ont, uppskattat varje peppande kommentar jag fått på bloggen och meddelande som lyst upp på skärmen - tack snälla ni, upplevt årets wasa by night med andreas och morbror, träffat saknade vänner från kristinestad och spenderat fredagen på uprising. och vet ni - ikväll ska jag äntligen få hänga med tjejerna, längtar!
kärlek natalie.

måndagstankar och -skriverier.

vill att någon eller någonting bara ska ta all min smärta och slänga bort den. imorgon börjar provveckan, då skrivs det första provet av sex - varav två jag är helt säker på att jag inte kommer klara av. börjar tveka på om jag ens ska klara av de fyra andra nu också. hur ska det liksom gå att öva då man varken har motivation eller koncentration? hur ska det gå att öva då tårarna strömmar ner för kinden? hur ska man kunna pränta in olika siffror och tal, finska- och engelskaord och vilket land som producerar vad i ett huvud som redan är fullt av tankar? det är svårt att prioritera sånt när det känns som att alla hatar en och allt man vill är att försvinna från den här hemska världen. 
 
det är så mycket ni inte vet. ni vet inte hur det tar emot när alarmet ringer och man vet att nu måste man ta sig till skolan, och det handlar inte om att det är jobbigt att lära sig nej, det jobbiga är att känna hur ingen annan heller vill att du ska vara där. att man bara vet, att de tycker precis lika illa om mig som jag själv gör. hur mamma blir orolig och vädjar till att jag ska skaffa hjälp. det är så mycket ni inte vet, så mycket jag aldrig kommer våga berätta.
 
 
jag kan skylla på hsp men det tar ändå inte bort hjärnspökerna och otäckheterna som händer i världen. jag kan skylla på pms men det tar ändå inte bort stenen från min bröstkorg eller ändrar på vad jag känner. och jag kan skylla på depression men det kommer ändå inte att få mig att tycka om mig själv eller ändra på det samhälle vi lever i. kommer väl ångra att jag publicerar det här nu men..
kärlek natalie.
RSS 2.0