om stickade tröjor och kjolar för höstpromenader.

och så var provveckan slut. måste dock ännu skriva geografin som jag missade och sen kanske det blir något på omtagning, men annars så är det så skönt att den värsta stressen nu är över. snart får man inleda den nya perioden, men först så är det lifemöte som gäller ikväll och imorgon ska jag fixa tatueringstid + fara på spelning/utställning till skolan med filippa imorgon kväll.
 
har inte så mycket annat att dela med mig i ord- eller bildväg. har dock suttit och pysslat ihop några höstliga klädval på polyvore till melodierna av denna goding, tänkte att jag skulle dela med mig av dem istället.
 
 
turtlenecks för att älskar dem så, använder dem året runt och de kommer aldrig gå ur mode enligt mig. en varm jacka, höstlig kjol, klocka för det är den bästa accessoaren och bruna kängor för jag har önskat mig ett par så länge. länk för att se varifrån plaggen kommer ifrån.
 
 
klänning från topshop, jacka från acne och klocka daniel wellington. har länge velat ha en liknande klänning med krage, kanske har turen att hitta en nu den här hösten. detsamma med en daniel wellington klocka, ska helt klart införskaffas så fort jag har råd.
 
 
tröja från monki och shorts från river island. använder inte shorts så ofta och verkligen inte då det blir kallare men måste säga att jag faktiskt tycker att det är något otroligt fint med att kombinera stickade tröjor med shorts.
 
 
skor från topshop och här kan du se vart resten kommer ifrån. klart vi ska ha med lite orangefärgat då det är höstklädsel vi snackar, sen satte jag dit en liten chokladplatta bara för att. treat your self, haha.
kärlek natalie.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0