roo panes - indigo home.

hej hej! hoppas att ni som haft höstlov haft ett bra ett och ni som inte haft det annars bara haft det fint. själv har jag haft det helt okej faktiskt, gick kanske lite väl snabbt bara för imorgon ringer alarmet och rutiner tar över igen.
 
början av lovet spenderades ju i kristinestad. där träffade jag petra och emma för att catcha upp, kollade film med familjen, läste böcker och åt morotskaka hos moster. sen på tisdagen sökte jag mig tillbaka upp till vasa för gå på room escape med lillebror och morbror, det var spännande så rekommenderas starkt till alla ni som har vägarna förbi vasa.
 
här har jag också några bilder som sammanfattar en del av vad jag gjort under lovet. första bilden är på ida-maria och mig som jag hade vårrullsdejt med, sen beställde jag biljetter till håkan hellström nästa sommar (dock smått osäker om jag faktiskt ska åka då min rumskompis inte fick tag på biljett..), hade sleepover med tjejerna och njöt av den vackra himmelen då jag körde till kristinestad med elin. kan stolt också meddela att jag bara haft ångest tre gånger under lovet så det är ju alltid ett framsteg.
 
annat som hänt är lifemöte, festligheter i brändö, franskismumsande med ella och dessi, besök på gymmet och massor av tid med min andreas som jag fått ta hand om då han varit sjuk. usch vilket flummigt inlägg men så får det bli nu, ta hand om er alla fina och försök hitta ljus även fast det blir mörktáre och mörkare därute.
kärlek natalie.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0