om höstdagar bestående av fint sällskap, kaffe och harry potter.

godkväll ni alla fina. det går lätt en vecka av tystnad här har jag märkt, om inte ännu längre, men nu har jag faktiskt också haft ångest non-stop i en hel vecka så inte undra på att det blivit så. vet faktiskt inte riktigt vad jag ska ta mig till längre, humörsvängningarna blir bara värre och jag kastas mellan nu ska jag bli bättre, det här fixar jag och vad gör det ens för skillnad, mitt liv skulle lika gärna kunna ta slut här.
 
 
veckan har bestått av en hel del skolkande och tårar, tyvärr. inte att glömma mensvärken med tillkommande pms. men min rygg har också blivit så gott som helad efter den tredje gången på massage och jag har fått tappa bort mig i ett flertal böcker. har också hunnit besöka kristinestad fram och tillbaka förra torsdan, fick håret klippt och färgat bland annat.
 
jag har spenderat massor av tid med elin, vågar nästan säga att det var hon som tog hand om mig under veckan. vi fikade, skojade runt och pratade. i fredags så tog sig jag, hon och andreas till fillo för lite filmmys. och överraskande nog så var det andreas jag hängde med då jag inte var med elin, han bjöd på kaffe och jag tvingade honom att se harry potter med mig bland annat. och förutom det så har jag varit ut och fotograferat med ella (bilder kommer kanske sen) och träffat saknade kristinestadsvänner då vi firade jespers artonårsdag. som tur är så hittar jag faktiskt fortfarande guldkornen i vardagen och livet. jag har inte helt isolerat mig, inte ännu i alla fall.
kärlek natalie.
Postat av: Daniella Åberg

Vad läser du just nu? X

Svar: En engelsk bok av Chris Cleave vid namn The other hand!
alektopaten.webblogg.se

2015-10-27 @ 13:46:26 / http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: Veronika

Å allt blir riktit bra tisist ska du si :) I belive in you <3

Svar: ååh men sötis! tusen kramar på dej veronika! <3
alektopaten.webblogg.se

2015-10-28 @ 16:44:56 / http://endelskriverier.devote.se
Postat av: ISA

största kramen!! livet blir bättre <3

Svar: tack snälla, kram! <3
alektopaten.webblogg.se

2015-10-28 @ 22:54:40 / http://Http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0