and when i wake up, you are still with me. psalm 139:18

livet rullar på. faller ner ibland men klättrar snabbt upp igen. gråter ut, skippar provet eller lämnar hemma en kväll. men mest försöker jag att tänka klart, skilja mina egna tankar från djävulens. omringa mig av fina människor nån gång nu och då, lägga fokus på gud och låta honom fylla mitt hjärta. det blir nog bra, allt kommer ordna sig.
 
många kvällar så cyklar jag omkring i staden med alex & sigges podcast i öronen (och nu också hurts nya album, jag och oskar har ju köpt biljetter till deras konsert i mars och vi är så peppade) medan löven prasslar under hjulen, går på massage - har hunnit gå två gånger och jag känner hur knutarna börjar ge med sig, läser böcker, skriver, försöker satsa på skolan och spenderar dagarna med min andreas.
 
vi kollar om the o.c. och jag äter omåttliga mängder avocadomackor. jag går ut och springer varvat med mysiga kvällar tillsammans med tjejerna - förra fredagen firade vi jonna och ida-marias sjuttonårsdag och igår åt vi tortilla och gjorde hennatatueringar på varandra.
 
har också hunnit besöka kristinestad tillsammans med andreas (som jag förresten saknar så innerligt nu när han är i sverige) och så här fint var det när vi körde hemåt. annars så var det uprising som gällde igår, alltid lika fint att få träffa alla härliga människor där inför gud. lovsjunga, fjolla på och äta äppelpaj.
 
och nu är jag påväg till kristinestad igen, packar och kollar serier sinsemellan. vi fick nämligen höstlov igår och har det i en hel vecka, så skönt, och klart man måste hälsa på familjen när man väl har tid för det. har mycket kul planerat men inte alltför mycket som tur är. och det var allt för den här gången, ha det fint så hörs vi snart igen!
kärlek natalie.
Postat av: Anna B

Vad mysigt inlägg! och fina foton :)

Svar: oj men tack fina du! <3
alektopaten.webblogg.se

2015-10-11 @ 14:53:55 / http://sevendays.fi/annabetlehem

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0