om höstdagar bestående av fint sällskap, kaffe och harry potter.

godkväll ni alla fina. det går lätt en vecka av tystnad här har jag märkt, om inte ännu längre, men nu har jag faktiskt också haft ångest non-stop i en hel vecka så inte undra på att det blivit så. vet faktiskt inte riktigt vad jag ska ta mig till längre, humörsvängningarna blir bara värre och jag kastas mellan nu ska jag bli bättre, det här fixar jag och vad gör det ens för skillnad, mitt liv skulle lika gärna kunna ta slut här.
 
 
veckan har bestått av en hel del skolkande och tårar, tyvärr. inte att glömma mensvärken med tillkommande pms. men min rygg har också blivit så gott som helad efter den tredje gången på massage och jag har fått tappa bort mig i ett flertal böcker. har också hunnit besöka kristinestad fram och tillbaka förra torsdan, fick håret klippt och färgat bland annat.
 
jag har spenderat massor av tid med elin, vågar nästan säga att det var hon som tog hand om mig under veckan. vi fikade, skojade runt och pratade. i fredags så tog sig jag, hon och andreas till fillo för lite filmmys. och överraskande nog så var det andreas jag hängde med då jag inte var med elin, han bjöd på kaffe och jag tvingade honom att se harry potter med mig bland annat. och förutom det så har jag varit ut och fotograferat med ella (bilder kommer kanske sen) och träffat saknade kristinestadsvänner då vi firade jespers artonårsdag. som tur är så hittar jag faktiskt fortfarande guldkornen i vardagen och livet. jag har inte helt isolerat mig, inte ännu i alla fall.
kärlek natalie.

roo panes - indigo home.

hej hej! hoppas att ni som haft höstlov haft ett bra ett och ni som inte haft det annars bara haft det fint. själv har jag haft det helt okej faktiskt, gick kanske lite väl snabbt bara för imorgon ringer alarmet och rutiner tar över igen.
 
början av lovet spenderades ju i kristinestad. där träffade jag petra och emma för att catcha upp, kollade film med familjen, läste böcker och åt morotskaka hos moster. sen på tisdagen sökte jag mig tillbaka upp till vasa för gå på room escape med lillebror och morbror, det var spännande så rekommenderas starkt till alla ni som har vägarna förbi vasa.
 
här har jag också några bilder som sammanfattar en del av vad jag gjort under lovet. första bilden är på ida-maria och mig som jag hade vårrullsdejt med, sen beställde jag biljetter till håkan hellström nästa sommar (dock smått osäker om jag faktiskt ska åka då min rumskompis inte fick tag på biljett..), hade sleepover med tjejerna och njöt av den vackra himmelen då jag körde till kristinestad med elin. kan stolt också meddela att jag bara haft ångest tre gånger under lovet så det är ju alltid ett framsteg.
 
annat som hänt är lifemöte, festligheter i brändö, franskismumsande med ella och dessi, besök på gymmet och massor av tid med min andreas som jag fått ta hand om då han varit sjuk. usch vilket flummigt inlägg men så får det bli nu, ta hand om er alla fina och försök hitta ljus även fast det blir mörktáre och mörkare därute.
kärlek natalie.

and when i wake up, you are still with me. psalm 139:18

livet rullar på. faller ner ibland men klättrar snabbt upp igen. gråter ut, skippar provet eller lämnar hemma en kväll. men mest försöker jag att tänka klart, skilja mina egna tankar från djävulens. omringa mig av fina människor nån gång nu och då, lägga fokus på gud och låta honom fylla mitt hjärta. det blir nog bra, allt kommer ordna sig.
 
många kvällar så cyklar jag omkring i staden med alex & sigges podcast i öronen (och nu också hurts nya album, jag och oskar har ju köpt biljetter till deras konsert i mars och vi är så peppade) medan löven prasslar under hjulen, går på massage - har hunnit gå två gånger och jag känner hur knutarna börjar ge med sig, läser böcker, skriver, försöker satsa på skolan och spenderar dagarna med min andreas.
 
vi kollar om the o.c. och jag äter omåttliga mängder avocadomackor. jag går ut och springer varvat med mysiga kvällar tillsammans med tjejerna - förra fredagen firade vi jonna och ida-marias sjuttonårsdag och igår åt vi tortilla och gjorde hennatatueringar på varandra.
 
har också hunnit besöka kristinestad tillsammans med andreas (som jag förresten saknar så innerligt nu när han är i sverige) och så här fint var det när vi körde hemåt. annars så var det uprising som gällde igår, alltid lika fint att få träffa alla härliga människor där inför gud. lovsjunga, fjolla på och äta äppelpaj.
 
och nu är jag påväg till kristinestad igen, packar och kollar serier sinsemellan. vi fick nämligen höstlov igår och har det i en hel vecka, så skönt, och klart man måste hälsa på familjen när man väl har tid för det. har mycket kul planerat men inte alltför mycket som tur är. och det var allt för den här gången, ha det fint så hörs vi snart igen!
kärlek natalie.
RSS 2.0