i stress about stress before there’s even stress to stress about.

där satt den. rubriken alltså, jag i ett nötskal verkligen. och hej på er! det är fredag idag! ifall nån av någon konstig anledning skulle ha missat det. jag klarade mig igenom dagen trots ångest (och veckan, obviously för annars skulle jag väl inte kunna skriva det här inlägget) och nu skulle jag till och med kunna påstå att jag har fredagsfiilis, sånt är ju alltid trevligt. kommer alltså kunna sprida lite fiilis ikväll med min andreas och på sion där det är uprising som gäller.
 
annars så har jag haft farmor, faster och hennes småbarn på besök - lät dem stöka lite i lägenheten. och kanske ni vill höra om min olycksaliga gårdag? var till exempel tvungen att städa upp bitarna efter vår spegel som fallit i golvet. sju års olycka nu alltså för direkt efteråt, då hyran skulle betalas, märkte jag att det inte fanns några pengar på mitt konto fast det borde ha kommit in flera hundra, det är tydligen något strul med mitt studielån.. när jag sen går ut för lite frisk luft tar det inte länge före jag just och just blir överkörd. härlig dag alltså! tur att andreas kom hit och piggade upp mig med pizza, munkar och sitt sällskap.
 
har faktiskt inte gjort så mycket annat den här veckan. typ haft morbror på besökt, diskuterade spel och filmer och lyssnade på musik som alltid när vi träffas. sen hade jag det även trevligt med mina tjejer efter skolan i onsdags, åt gott och fick höra om eves och filippas vecka i belgien (jealous much? öh ja).
 
och nudå? jag leker med webbkameran (som ni kanske märker) och lyssnar på jullåtar (no shame) medan jag fortsätter läsa framåt i denna goding. not that kind of girl av en av mina favoritmänniskor, lena dunham. kan rekommendera denna starkt till alla feminister och icke (ännu) feminister
 
och inte att glömma! mumsar på chokladen min farmor gav. jag tackar så hjärtligt, precis vad jag behövde. konstaterar att jag överanvänt parenteser nu igen, en dålig vana jag har. jamen hejdå, ha en bra helg! det ska jag försöka och kommer säkert ha för imorgon blir det mys med tjejerna. p.s. ja, jag är helt ofixad men bjuder på mig själv och några bilder ändå. all natural baby, som andreas skulle ha sagt.
 
d.s. ni kanske minns min kompis ella som nämns lite nu som då på bloggen? precis, hon den lilla och söta som sjunger. hon har i alla fall just precis släppt sin första singel och musikvideo så jag tycker att ni alla skulle kunna gå in och kika på den och det kan ni göra till exempel genom att klicka här. tack på förhand!
kärlek natalie.
Postat av: Annsoh

Vad fina bilder! :)

Svar: tack snälla! :)
alektopaten.webblogg.se

2015-11-06 @ 17:38:08 / http://annsoh.blogg.se
Postat av: Annsoh

Vad fina bilder! :)

2015-11-06 @ 17:38:08 / http://annsoh.blogg.se
Postat av: Frida

Bra tips på bok :)

Svar: ja alltså så genialisk bok det där!
alektopaten.webblogg.se

2015-11-06 @ 17:41:45 / http://fridanyburgs.blogg.se
Postat av: ISA

chokladen!! den var god antar jag??

Svar: oojaa! :)
alektopaten.webblogg.se

2015-11-07 @ 23:23:42 / http://Http://isabyl.devote.se
Postat av: Amanda

Bra kämpat, ångest är inte lätt... </3

Svar: nää verkligen inte :( tack så mycket för peppen fina du! <3
alektopaten.webblogg.se

2015-11-18 @ 16:14:13 / http://itsmenotyou.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0