hejdå oktober, hej november.

nämen hej på er. jag tänker bara gå rakt på sak för har ni märkt en sak? det är november nu. oktober sa hejdå på samma gång som hösten, så där simsalabim bara, så nu är alla stackars träd nakna och fryser säkert häckarna av sig för usch vad kallt det är därute. jag känner medlidande för dom, verkligen, faktiskt.
 
nåja, som redan nämnt i förra inlägget så hann jag ta några bilder bland löven med ella innan färgerna försvann (dem bjuder jag på i en fotobomb här nedan). annat som hänt då den senaste veckan? faktiskt inte så mycket, jag försökte lite på flit att gå en vecka utan att göra något desto mera än att kolla gilmore girls, träffa andreas, ta promenader, läsa, gå två steg bakåt på måendefronten sen gå ett steg fram och ibland kanske vara i skolan också. firade inte heller halloween utan tog det bara lugnt med ella och dessi, myste med tända ljus och så i lägenheten. var också på gudstjänst i sion igår vilket var helande. och nu tänker jag avsluta det här tråkiga inlägget och istället fortsätta städa till melodierna av håkan innan jag sätter på en podcast, virar halsduken ett par extra varv och smyger ut i novembermörkret.
 
 
p.s. alltså så många bilder av mig i samma inlägg! det blir nästan lite för många med tanke på att det inte i överlag dyker upp så många bilder av mig själv i bloggen. konstraster alltså. nåväl, det är väl bara att hålla tyst och ta emot för er del, njut nu när ni ändå kan haha. men ni ska det bra och så hörs vi snart igen!
kärlek natalie.
Postat av: Hemma Hos Felicia

ååh vilka fina bilder på dig!! Så höstigt! :)

Svar: tack fina du, vad glad jag blir! :D
alektopaten.webblogg.se

2015-11-06 @ 16:59:33 / http://feliciahblogg.webblogg.se/
Postat av: Nicolina

Du e så fin. :)

Svar: oj tack snälla! och detsamma bara! :)
alektopaten.webblogg.se

2015-11-25 @ 17:33:20 / http://nicolinaa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0