om guldkorn och tunga andetag i novemberluften.

för livet tar inte paus för någon. oavsett om jag gråter utan uppehåll en hel kväll, stannar hemma från skolan en dag eller lämnar bloggen att eka tom i flera veckor. oavsett hur verkligt det än känns att världen faktiskt stannat upp och kroppen stängts av så tar jag ett steg framåt, och sen ännu ett till.
 
 
jag firade farsdag med andreas och hans familj, diskuterade böcker och åt macarons. måndagen efter det, förra veckan alltså, så befann sig jag och filippa på vasa stads finaste ställe att hänga vid - raawka. åt varsin färggrann sallad och sörplade på världens godaste kaffe mellan diskussionerna. efter det så fortsatte diskussionerna men med ella hemma hos mig medan vi skapade fina meningar av kylskåpspoesi.
 
 
onsdagen kom och jag hade bokat biljetter åt mig, andreas, mamma och moster till musiktreornas musikal. de var otroligt duktiga och ännu en gång förundrade jag mig över den stora skara talangfulla människor som finns i min bekantskapskrets. dagen efter så var det en efterlängtad lovsångskväll på sion och det var fint att få lovsjunga, sträcka sig mot herren och fokusera på honom i ett par timmar.
 
 
satte mig på bussen till kristinestad förra fredagen och natten som följde förblev jag sömnlös. beskedet om terrordådet i paris var ute och min hps tillät inte annat än en massa tårar, frustration och böner - inte bara till folket i paris utan också till libanon, världen och mänskligheten. jag var arg över de rödvitblåa flaggorna som tog över facebook - vägrar att också ändra min profilbild innan det finns flera flaggor än frankrikes. det var en fin sak och jag klankar inte ner på någon, men det går inte att favorisera ett land på det här sättet när det händer så mycket hemskt på andra ställen i världen också. jag stoppade mig från att publicera ett argt inlägg här på bloggen den dagen, för egentligen så vet jag väl inte ens vad jag ska säga förutom att jag är arg och otroligt besviken på mänskligheten. det blev en kort visit i kristinestad för jag var tillbaka i vasa redan lördagkväll, i ett försök att dämpa ångesten.
 
 
den här veckan så har jag och andreas fortsatt på vårt harry potter maraton, jag har haft mitt första besök hos läkarn i hopp om att hitta den rätta hjälpen för mina psykiska beskymmer, kollat premiären av mockingjay del två tillsammans med elin, ätit pizza alltför många gånger med diverse sällskap, besökt knowhow mässan, inlett provveckan, varit avundsjuk på de som såg bring me the horizon live i måndags, överlevt den hemskaste pms jag haft under min livsgång hittills och fikat på sweet vasa med filippa och ella.
 
någon närmare beskrivning på den senaste tiden i mitt liv går inte att göras utan att inlägget blir så långt så ingen orkar läsa det. mår dessutom dåligt och känner mest för att gå och lägga mig just nu. men jag har medelstora förhoppningar inför helgen i alla fall, för då blir det åtminstone uprising och mys hos saga med mina flickor.
kärlek natalie.
Postat av: ISA

mys med vänner är typ bästa botet mot ångest <3 KRAM!

Svar: ja verkligen, kram! <3
alektopaten.webblogg.se

2015-11-21 @ 22:47:14 / http://Http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0