tom odell - can't pretend.

mot lördagskvällen fick jag besök av ella och filippa, jag bjöd på min berömda pasta med örtsås och vi snackade killar och sånt. söndagen tillägnades städning och den nya dokumentären om kurt cobain före jag avslutade dagen på gymmet och hos linnéa. sen kom måndagen och jag blev skoltrött igen, men fick i alla fall spendera kvällen med min fina elin.
 
idag så har jag nästan somnat på lektionerna, lyssnat på en kort föreläsning om au pair och gymmat. och just nu så ser det ut som på bilden ovan; te + rawstång, kollar nya favoritserien och skriver detta blogginlägg mellan varven.
 
annars så har jag konstaterat att 1. det första tecknet på sommar är när fräknarna börja slår ut i mitt ansikte precis som knopparna på träden 2. att jag är vid det stadiet att jag skulle kunna ge upp totalt på den här perioden och inte ens bry mig om jag får underkänt i nån kurs 3. känslor är för jävliga, speciellt när de bara förvirrar en och finns där hela tiden så att det är helt omöjligt att tänka på något annat och 4. aux kablar, pussar och fina vänner är bra.
kärlek natalie.
Postat av: ISA

men gud så söt tjej!! kör hårt med skolan, inte mycket kvar nu! *hejarrop*

Svar: åh men tack så otroligt mycket för din fina och peppande kommentar, kram!
alektopaten.webblogg.se

2015-05-05 @ 22:59:27 / http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0