om du vill ha en idiot, lägg din hand i min.

min avslutning på april månad och början på maj har varit lite upp och ner, men för det mesta helt fantastisk. skolveckan rullade på, jag fixade jobbrelaterade saker, cykelkedjan hoppade av och jag missade en hel lektion, åt på subway med elin, hade valborgsfest i skolan och så hade jag en så väldans fin onsdagskväll hos edit med josefin.
 
såhär fina är de! vi hade plättkalas, lyssnade på bra musik, diskuterade tro och sånt, hade bön tillsammans och dansade. från och med nu kommer vi att träffas lite nu som då och jag ser framemot att få lära känna dessa två bättre.
 
efter torsdagens lite kortare skoldag så åkte jag direkt hem till ida-maria för att förbereda kvällens vappenfirande (valborg) med tjejerna. vi drack och åt gott, skrattade och hade det trevligt tillsammans innan vi begav oss mot hoviska. festligheterna fortsatte inne i stan tills morgonen.
 
tidigt nästa dag så var jag uppe på benen igen. jag och josefin, som ni såg på bilden högst upp, hade nämligen bestämt oss för att tillsammans vara med i årets jesus-marsch. så där gick vi med ballonger på gatorna genom stan. det här är inte alls en rättvis bild över hur många vi faktiskt var.
 
under fredagskvällen så hann jag också göra en hel del skoj. först så var det första maj fest på sion med uprising gänget och sen åkte jag hem till elin och linnéa för att fira den förstnämnda som idag fyller hela arton år! planen var nog att jag skulle åka hem när de efter tolvslaget skulle vidare på krog, men av nån anledning hamnade jag också där (igen). så där hade vi det fint tillsammans, tills jag blev utslängd så att säga haha. men är i alla fall grymt tacksam över de här senaste dagarna och alla dessa människor som finns i mitt liv. hoppas att ni också haft en fin vappen/valborg!
kärlek natalie.
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Gott!

2015-05-02 @ 13:54:48 / http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: ISA

men gud vad mycket man kan hinna med på bara några dagar :) så fint ser det ut!

Svar: haha jo ibland har man fullt upp från dag till kväll, och tack så mycket! :)
alektopaten.webblogg.se

2015-05-02 @ 22:55:50 / http://isabyl.devote.se
Postat av: Daniella Chanelle

Vad heter fonten i din header? Tror du den går att Ha som rubriksfont?

Svar: 'the best of my love' heter den. har själv en bild som header men du kan ju alltid testa :)
alektopaten.webblogg.se

2015-05-02 @ 23:43:19 / http://vapenbroder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0