när det känns tungt att leva är jag ditt hjärtas slag. och när du knappt kan andas är jag ditt andetag.

glad fredag på er! jag känner mig rätt så glad skulle jag nog säga, tror jag. vardagen har inte bara varit fylld med stress nämligen. fick till exempel ha sovmorgon i onsdags och hänga med ella, filippa och ida-maria. sen gick jag hem till edit där josefin och vi inledde vårt andra life-möte, mys. elin hämtade upp mig och en sak ledde till en annan och plötslig så var det filmkväll och sleepover som gällde. igår var vi ju såklart alla lediga då det var kristi himmelsfärd, den spenderade elin och jag omkringyrandes i vasa men så fint att få lite kvalitetstid med henne också.
 
idag så fick jag ut det där engelskaprovet som jag förutspådde att inte gick så bra, sju plus blev det och det är ju faktiskt det sämsta jag någonsin fått i ett engelskaprov. men det är okej, har ju aldrig någonsin varit så här stressad och skoltrött som nu - är nöjd så länge jag tar mig ur det här levande.
 
efter skolan gjorde jag hyss på stan med mina kära klasskompisar och sen när jag steg in genom dörren till lägenheten så sköljde ett rus av inspiration över mig. så nu sitter jag här i sängen, skriver och tecknar för fullt.
 
känner mig förresten också fin i nytt halsband och klänning lånad av elin. är det faktiskt så obegripligt att jag själv kan känna mig fin? tydligen, så obegripligt att jag måste dokumentera det på bloggen varje gång (patetiskt). nåväl, ska fortsätta lyssna till ulrik munthers nya och teckna nu före jag och en veronika, som jag väldigt gärna ville ha med, åker på uprising till sion. sen fortsätter jag helgen med att vara borta i tankarna, längta, göra hyss och hoppas på saker och ting (inte svårt att gissa, cirka det enda jag gör nuförtiden). men vad nu ni än gör så ska ni ha det bra!
 
ursäkta detta flummiga inlägg med upprepning av ord, parenteser och en jädrans massa namn som kommer förvirra er som inte känner alla de personer jag nämnt.
kärlek natalie.
Postat av: ISA

men klart du ska känna dig fin! du är superduper fin!! ta för dig! :D

Svar: oj men tack detsamma snälla du!
alektopaten.webblogg.se

2015-05-15 @ 23:22:17 / http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0