om longboardturer, kaffe och nirvana på vinyl.

när jag var hemma i kristinestad så plockade jag också med mig några vinyler ur pappas samling, en av dem var nirvanas nevermind så den spelas på repeat nu. kaffe häller jag också i mig som vatten och jag som helst inte sover om dagen så uppskattade verkligen dagens två timmar långa tupplur. sen begav jag mig till sion för gudstjänst före vi åkte ut och körde med elin. men det var ju inte riktigt det jag hade tänkt berätta om i det här inlägget..
 
nej utan jag tänkte tillägna det här inlägget till gårdagen som spenderades med filippa och ella!
 
när de kom så hade det med sig sina brädor plus en till mig så cirka hela kvällen gick ut på att de skulle lära mig åka longboard. och ser man på, det gick ju faktiskt rätt bra.
 
vi tog paus i sunnanvik där vi handlade gott som vi avnjöt i en stor gunga, efter att ha konstaterat att det skulle bli för kallt att sitta därute på en brygga i blåsten. när vi var nöjda så åkte vi hem till mig och plötsligt var det bestämt att de skulle sova över. det var en riktigt mysig tjejkväll/natt och när vi vaknade så kollade vi mean girls innan vi tog en sista runda med brädorna. tror bestämt att jag ska skaffa mig en egen longboard nu!
kärlek natalie.
Postat av: ISA

oh, tycker det ser så jäkla farligt ut med dessa brädor, haha! men go for it girl! du kommer bli mästare :D

Svar: haha jo jag var helt livrädd i början men man blev snabbt van! :D
alektopaten.webblogg.se

2015-05-10 @ 22:59:01 / http://isabyl.devote.se
Postat av: Emma

åh verkar så mysigt

Svar: det var det! <3
alektopaten.webblogg.se

2015-05-12 @ 07:26:14 / http://glittrigamoln.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0