"i'm still not over my sad past and i don't think i will ever be" - lana del rey

hej på er! i brist på annat tänkte jag titta in här och dela med mig av några vardagsfragment och orelaterade bilder från förra veckans medialektion. vi kan ju börja med att jag inte var hemma från skolan före klockan sju igår.. går nämligen en hygienpasskurs för sånt är ju alltid bra att ha. kändes dock okej efter att ha fått cupcakes av linnéa. sen var vi ut och körde med elin lite igen. ignorerade övandet till dagens engelskaprov galant, kanske därför det gick så otroligt dåligt också.
 
och för att klaga ännu mera, tack du fina människa som snodde/fick med dig hem min läderjacka idag. av alla de hundra olika par som säkert finns i skolan så råkade just min bli bortrövad, jag som inte ens har några andra jackor. så nu är det väl bara att hålla tummarna på att min bebis dyker upp igen och jag inte behöver frysa varje morgon då jag cyklar till skolan. tror jag avslutar där, ska fortsätta suras över min otur framför någon film istället för att trötta ut er.
 
 
p.s. förlåt för att jag bara klagar och är allmänt ointressant. det går nog över snart, till sommaren i alla fall. hoppas ni står ut med några fler såna här inlägg och sen lovar jag att sprudla av glädje och positivitet igen.
kärlek natalie.
Postat av: Chasmine

hej! hoppas he eokej att ja frågar, ja undrar varifrån dendär svarta midjekjolen e köpt ? Såg nämligen en i blå (i annat tyg) vid h&m idag, gillade den verkligen... men har redan blåa klänningar o toppar så sku så himla gärna vilja hitta en i svart. :)

Svar: hej hej, den e nog från h&m den svarta också! :)
alektopaten.webblogg.se

2015-05-21 @ 17:15:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0