hooray, it's today!

men hej på er, här bloggar man två dagar i rad för en gångs skull! och vad har jag att berätta då? nå surprise surprise, jag fick fyra i finskan. men som sagt det är okej, jag är för en gångs skull inte sjuk efter provveckan och det är för att jag den här gången valde att sätta mitt psyke först. dessutom så har solen skinit hela dagen, jag hade sovmorgon och jag har fått spendera tid med massor av härliga människor.
 
till exempel med denna fina fanny, som jag umgås på tok för lite med på fritiden! först fyndade vi på loppis innan vi köpte glass att avnjuta på en bänk i solen, den sista riktiga skoldan och internationella mensdagen till ära alltså.
 
efter att fanny åkt hem så åt jag naturgodis medan metallica knastrade på vinylen. var snabbt på cykeln igen dock och tog mig hem till ida-marias där eve, filippa, ella, dessi och linn befann sig. skojade runt och pratade ett tag innan jag mötte upp josefin och edit för vårt tredje life möte. det fina vädret tillät oss att ha picknick vid vattnet. efter att ha fått prata, be och sådant med dem i ett par timmar så kände jag mig så fylld av livsglädje. det här var verkligen en toppendag, känner mig så otroligt välsignad med allt och alla! kram, ta hand om er alla ni vackra människor därute!
kärlek natalie.
Postat av: ISA

men åh så fint! picknick är sån mysig aktivitet. Kul att du läser finska förresten? haha, ovanligt :p kram!

Svar: haha nej inte alls ovanligt, bor ju i finland och i alla svenska skolor här så är finskan obligatorisk precis som svenskan är obligatorisk i de finska skolorna. skulle aldrig i livet studera finska frivilligt, är så otroligt dålig på det! :( men har inte riktigt något annat val då jag bor här och i studentskrivningarna måste man antingen skriva finska eller matte, så det blir finska med tanke på att jag är ännu uslare på matte hehe :)
alektopaten.webblogg.se

2015-05-28 @ 23:16:50 / http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0