om första glassen och solskensdagar i kristinestad.

men oj vad det ekat tomt här den senaste veckan. det var nog inte alls meningen att lämna bloggen åt sidan så här men det blir lite så när man har brist på inspiration och tid. ska i alla fall försöka att sammanfatta den senaste veckan någorlunda kort nu, bara för er sötnosar som faktiskt orkar titta in här och bryr er om vad jag skriver. bilderna kommer i lite konstig ordning men det får ni leva med.
 
nåväl, provveckan satte igång och idag skrev jag mitt sista prov - så nu är den värsta provveckan hittills över och jag behöver inte alls tänka på något sådant mera under de tre kommande månaderna. i provvimlet hann jag också ta om mitt hygienpass och få godkänt, träffa morbror, skriva på arbetskontrakt, äta gott på stan och annat skoj.
 
i fredags satte jag mig på bussen till kristinestad, antti tuisku och kitok i öronen konstigt nog (guilty pleasures). där åt jag första bollaglassen på camping med nea och angelica sen träffade jag upp petra. sen blev det att åka ut och köra, mat på vonnela med gänget och den fredagen avslutades spatserandes genom ett övergivet mentalsjukhus.
 
lördagen bestod av kalas för lillebror och eurovisionskollande med tjejerna. sen satte jag mig på bussen hem igår, cyklade snabbt till sion för gudstjänst och somnade direkt efteråt då jag skulle läsa på prov hupsis.
kärlek natalie.
Postat av: ISA

"spatsera genom ett mentalsjukhus".. inga konstigheter ;) haha!

Svar: haha jodå ;)
alektopaten.webblogg.se

2015-05-25 @ 23:08:17 / http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0