elliott smith - between the bars.

hej alla fina! tänkte titta in här för att dumpa av några ord och bilder, har nämligen varit ute på lite äventyr och sådant de senaste dagarna. känner mig relativt lugn inombords också, matten var underkänd men det kompenseras av psykologin som konstigt nog inte var underkänd. alla prov är som sagt skrivna, vi gör cirka ingenting i skolan och snart kommer de varma och lyckliga dagarna. det här kommer bli min bästa sommar någonsin, jag känner det verkligen på mig.
 
nåväl, måndagen var ganska lugn tills de senare timmarna då elin plötsligt tyckte att vi skulle åka ut och köra. visst, varför inte? tänkte jag och så körde vi iväg efter lite snacks innan vi hamnade vid detta fina ställe i brändö.
 
där satt vi och picknickade på bilen tills vi inte orkade med myggorna längre. sen körde vi runt vasa och skriksjöng i nån timme innan det äventyret var över. så fint att få lite kvalitetstid med min fina elin före hon åker iväg för sommaren, kommer sakna henne så.
 
igår så hade vi feelis hemma hos ida-maria efter skolan, var där tillsammans med ella och filippa innan jag skulle till biblioteket och höra på en föreläsning om tove jansson. senare så hälsade jag på hos elin där veronika också var, vi satt på balkongen och sjöng (försökte i alla fall) och lite sådant fint. nej men nu ska jag fortsätta med min storstädning av lägenheten före filippa kommer och så hörs vi snart igen, ha det bra!
kärlek natalie.
Postat av: ISA

vad fint och collage-film-aktigt det känns att kvällshänga på en bil sådär <3

Svar: åh ja det var så fint!
alektopaten.webblogg.se

2015-05-27 @ 23:19:43 / http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0