hooray, it's today!

men hej på er, här bloggar man två dagar i rad för en gångs skull! och vad har jag att berätta då? nå surprise surprise, jag fick fyra i finskan. men som sagt det är okej, jag är för en gångs skull inte sjuk efter provveckan och det är för att jag den här gången valde att sätta mitt psyke först. dessutom så har solen skinit hela dagen, jag hade sovmorgon och jag har fått spendera tid med massor av härliga människor.
 
till exempel med denna fina fanny, som jag umgås på tok för lite med på fritiden! först fyndade vi på loppis innan vi köpte glass att avnjuta på en bänk i solen, den sista riktiga skoldan och internationella mensdagen till ära alltså.
 
efter att fanny åkt hem så åt jag naturgodis medan metallica knastrade på vinylen. var snabbt på cykeln igen dock och tog mig hem till ida-marias där eve, filippa, ella, dessi och linn befann sig. skojade runt och pratade ett tag innan jag mötte upp josefin och edit för vårt tredje life möte. det fina vädret tillät oss att ha picknick vid vattnet. efter att ha fått prata, be och sådant med dem i ett par timmar så kände jag mig så fylld av livsglädje. det här var verkligen en toppendag, känner mig så otroligt välsignad med allt och alla! kram, ta hand om er alla ni vackra människor därute!
kärlek natalie.

elliott smith - between the bars.

hej alla fina! tänkte titta in här för att dumpa av några ord och bilder, har nämligen varit ute på lite äventyr och sådant de senaste dagarna. känner mig relativt lugn inombords också, matten var underkänd men det kompenseras av psykologin som konstigt nog inte var underkänd. alla prov är som sagt skrivna, vi gör cirka ingenting i skolan och snart kommer de varma och lyckliga dagarna. det här kommer bli min bästa sommar någonsin, jag känner det verkligen på mig.
 
nåväl, måndagen var ganska lugn tills de senare timmarna då elin plötsligt tyckte att vi skulle åka ut och köra. visst, varför inte? tänkte jag och så körde vi iväg efter lite snacks innan vi hamnade vid detta fina ställe i brändö.
 
där satt vi och picknickade på bilen tills vi inte orkade med myggorna längre. sen körde vi runt vasa och skriksjöng i nån timme innan det äventyret var över. så fint att få lite kvalitetstid med min fina elin före hon åker iväg för sommaren, kommer sakna henne så.
 
igår så hade vi feelis hemma hos ida-maria efter skolan, var där tillsammans med ella och filippa innan jag skulle till biblioteket och höra på en föreläsning om tove jansson. senare så hälsade jag på hos elin där veronika också var, vi satt på balkongen och sjöng (försökte i alla fall) och lite sådant fint. nej men nu ska jag fortsätta med min storstädning av lägenheten före filippa kommer och så hörs vi snart igen, ha det bra!
kärlek natalie.

om första glassen och solskensdagar i kristinestad.

men oj vad det ekat tomt här den senaste veckan. det var nog inte alls meningen att lämna bloggen åt sidan så här men det blir lite så när man har brist på inspiration och tid. ska i alla fall försöka att sammanfatta den senaste veckan någorlunda kort nu, bara för er sötnosar som faktiskt orkar titta in här och bryr er om vad jag skriver. bilderna kommer i lite konstig ordning men det får ni leva med.
 
nåväl, provveckan satte igång och idag skrev jag mitt sista prov - så nu är den värsta provveckan hittills över och jag behöver inte alls tänka på något sådant mera under de tre kommande månaderna. i provvimlet hann jag också ta om mitt hygienpass och få godkänt, träffa morbror, skriva på arbetskontrakt, äta gott på stan och annat skoj.
 
i fredags satte jag mig på bussen till kristinestad, antti tuisku och kitok i öronen konstigt nog (guilty pleasures). där åt jag första bollaglassen på camping med nea och angelica sen träffade jag upp petra. sen blev det att åka ut och köra, mat på vonnela med gänget och den fredagen avslutades spatserandes genom ett övergivet mentalsjukhus.
 
lördagen bestod av kalas för lillebror och eurovisionskollande med tjejerna. sen satte jag mig på bussen hem igår, cyklade snabbt till sion för gudstjänst och somnade direkt efteråt då jag skulle läsa på prov hupsis.
kärlek natalie.
RSS 2.0