vissa kungar går runt i krona och kostym medans andra kungar går runt i sjömansskjorta och citerar evert taube.

först av allt, tack så himla mycket för responsen på det förra inlägget. ni är verkligen goda och härliga personer som med era ord satte ett leende på mina läppar. ska väl inte heller undanhålla att jag nästan kände för att fälla tårar, och ett par bra såna, ni är bara för snälla liksom! tusen kramar till er.
 
för det andra, minns ni det där 'jag skulle hämta i kristinestad' och sen 'dela med mig av till er'? ni som följer mig på instagram har redan sett det men har inte glömt er bloggläsare för här har ni det: svaret från håkan hellström som anlänt tre månader senare. vet inte vad mer jag ska säga än, och jag quotar min instagramcaption, att det känns helt obegripligt att min finaste håkan läst de ord som jag kämpade att få ner på papper i så många timmar.
 
annars så rullar väl livet på här bara. har haft alldeles för mycket för mig denna vecka så provläsandet går inte så bra.. och den här arma snön som bestämde sig att invadera stan bara sådär? men det är okej, för jag har fått sommarjobb här i vasa och imorgon åker jag till kristinestad för att umgås med vänner och familj. det kommer säkert att bli en fin påsk! och önskar detsamma till er och med det så avslutar jag ännu ett flummigt inlägg.
kärlek natalie.
Postat av: Mirjam

wohoo grattis till jobbet!!

Svar: taack!!
alektopaten.webblogg.se

2015-03-31 @ 20:22:03 / http://kortochgott.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0