på gränsen (till ett nytt liv och ännu lyckligare dagar).

nåväl, skolan började igen och jag satt och filosoferade över en fika med ella och gymmade med linnéa. hade också besök av morbror innan jag började packa för äventyr! nämligen starten på ett projekt från skolan som jag bestämde mig för att vara med i, på gränsen heter det. och dessa tre dagar har verkligen varit roliga och minnesvärda, så fina så att jag ännu en gång funderat över vad jag gjort för att förtjäna såna här otroliga upplevelser och människor.
 
det började med att vårt gäng från vasa letade oss mot tåget i onsdags. väl framme i helsingfors så fick vi träffa borgågänget, äta gott och gå på teater innan var och en åkte hem till sin värd i borgå. och på tal om värdarna, min var en otroligt trevlig en vid namn alicia så det var fint att få bo hos henne i två dagar. nästa dag så började brainstormandet, för poängen med projektet är att vi tillsammans ska göra den här terminens nummer av en tidning som heter just på gränsen. själv så gör jag ett reportage om fifty shades of grey med saga och har även börjat på med en kolumn.
 
efter föreläsningar och en del planerande så gick vi ut på äventyr i borgå och gamla stan. hittade till exempel denna söta butik ovan där jag ville ha cirka allt. lite senare mot kvällen så beställde vi pizza och hade värsta pizzapartyt i skolan påföljt av roliga icebreakers och lite program.
 
fredag och även sista dagen så kom vi igång med arbetet påriktigt, besökte runebergshemmet och även hogwarts (läs: det gamla biblioteket som fanns i skolan) som var helt magiskt. sen tog vi alla adjö för en månad, tills de kommer och hälsar på oss i vasa istället. hann även besöka starbucks för allra första gången i mitt liv innan vi skyndade oss iväg till järnvägsstation. och då var den resan slut och några av de bättre dagarna i mitt liv.
kärlek natalie.
Postat av: Ella

åååh, vad kuul de där lät. Ångrar lite att jag int for me :'(... Nåjaa du missa veckans roligaste timme... Form :p

Svar: hahah joo svider nog lite att jag missa en chans att få bygg klart min lerkruka ;)
alektopaten.webblogg.se

2015-03-07 @ 20:15:24
Postat av: Ella

åååh, vad kuul de där lät. Ångrar lite att jag int for me :'(... Nåjaa du missa veckans roligaste timme... Form :p

2015-03-07 @ 20:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0