och det skulle ju va dans, dans, dans!

alltså vet ni vad? jag har världens bästaste och finaste vänner, verkligen. jag känner mig så välsignad för att ha alla dessa i mitt liv. och hur fint är det inte att under denna vecka har jag fått umgås med nästan alla av dem! ibland tror jag nog ändå att jag är världens lyckligaste tjej. det må låta cheesy men det är sant, det känns i alla fall sant i vissa stunder.
 
nog om det, tänkte att jag skulle berätta om de fina dagarna som paserat. som i torsdags då min fina linnéa fyllde arton och hon, jag, elin och veronika gick ut och åt (och blev en aningen känslosamma). sen kom gårdagen och då var det min fina veronikas tur att fylla arton! men först så fick jag umgås med ett gäng klasskamrater och vi åt cookies på subway innan vi skriksjöng håkan på ida-marias balkong, gör gärna om det snart!
 
men sen blev det festligheter! vi samlades på förfest hos elin och linnéa och så blev vi vartefter under kvällens gång ett allt större och större gäng. efter tolvslaget så skulle flera av artonåringarna till bar för första gången, och av nån konstig anledning så slapp även jag in!
 
alltså lyckost jag som fick fortsätta umgås med dessa sötnosar i ännu ett par timmar. fick också somna intill petra och hon behövdes verkligen då jag mådde som förtjänat idag! vet inte riktigt vad mer jag ska säga än att det var en otroligt lyckad natt och att jag gärna skulle försöka skriva något längre om de här personerna men vet att jag inte skulle få ner det i ord, jag älskar dem så himla mycket i alla fall (och inte bara de som syns på bilderna då utan alla mina vänner, nya som gamla - om du nu funderar om det här är riktat till dig så är svaret ja).
 
men nu ska jag iväg på ännu mera festligheter, vi ska fira ella som fyllde sjutton förra veckan! och förlåt för halvflummigt inlägg med jag har bråttom, är bakis, trött efter tre timmar av sömn och det pirrar i kroppen av lycka.
kärlek natalie.
Postat av: Emma

så härligt att du mår bra

Svar: <3
alektopaten.webblogg.se

2015-03-21 @ 18:11:01 / http://glittrigamoln.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0