nu står vi här, hur fan gör vi nu när alla våra lögner är slut? det vi håller på med är sjukt men ingen annan rör mig som du.

vaknade upp med feber och sjuk hals i måndags, hade det ont precis överallt. fick såklart stanna hemma och tänkte på min förbannade otur och fina timing då man blir sjuk precis före provveckan. nåväl, försökte göra det bästa av det och kollade om favoritrullar medan jag mumsade på våfflor med banan och lönnsirap. och ni kan ju se nedan hur fint jag hade det! förträng det att jag romantiserar att vara sjuk, tack.
 
kände mig dock bättre i onsdags och klarade av att cykla till skolan för att skriva det första provet. det gick sådär men var ändå glad när jag kom hem för konstaterade ännu en gång att jag har de bästa vännerna: blev uppvaktad med 'krya på dig' kort och cookies av fanny, ella och filippa. finaste någonsin typ! fick också fika och yra runt lite på stan med min fina elin.
 
och så idag blev det leenden i vårsolen! efter ett matteprov som också gick sådär så fick jag yra runt på stan ännu en gång med ett par andra favoriter. sen fick jag skynda iväg mig på arbetsintervju, den gick också sådär haha. kan också vara jag som är lite väl självkritisk men på måndag ser vi om jag fick jobbet eller inte, håll tummarna för mig!
 
annars så sitter jag faktiskt på bussen hem till kristinestad nu, har norlie & kkv's senaste (som också pryder rubriken) i öronen - så otroligt grym, lyssna på den här! har inget prov imorgon så ska försöka fixa en del grejer och så ska jag även hämta något spännande jag så gärna vill dela med mig av till er också, blink blink.
kärlek natalie.
Postat av: amanda

gullig selfie!

2015-03-29 @ 00:52:34 / http://itsmenotyou.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0