vad jag gjort under resten av junimånad.

hej på er, long time no see! sedan sist så har nog ljuset börjat glimta in i livet men har ändå inte riktigt haft någon lust till att blogga. men inspirationen kommer säkert tillbaka inom kort. annars så fortsatte livet med övernattning hos ella och sena kvällar sittandes på tak innan midsommaren kom och jag tog mig hem till kristinestad tillsammans med andreas.
 
 
väl där så blev det rundtur i hela stan, kaffe hos min moster och sen tog vi oss ut till en trästuga mitt i en skog där midsommarafton skulle firas för hela slanten tillsammans med gänget. det blev tidig väckning nästa dag då vi skulle till kyrkan och se kusinvitamin konfirmeras. vi spenderade majoriteten av dagen hemma hos henne på konfirmationsfest innan vi åkte hem till mig och förberedde oss (med håkan hellström och dåligt blandade drinkar) inför nästa festlighet. då var det fagerö som gällde men känner att min tid börjar vara över där så det var nog sista gången.
 
på söndagen så var det igen tidig väckning eftersom att jag hade jobb klockan tolv. så det var bara att sätta sig i bilen, trötta efter helgens fullspäckade schema. måndagen fortsatte med ännu mera jobb men även med lite packning eftersom att jag följande dag begav mig mot jakobstad för ett kristet läger: youth encounter på svedja.
 
 
under dessa dagar så fick vi umgås med varann, äta gott, grilla, bada, lovsjunga, be, kramas, spela och leka i massor, skratta och höra på flera otroligt bra predikningar - och allt detta med gud i centrum. det här var verkligen vad jag behövde efter all stress jag haft denna sommar, jag kände mig verkligen nära gud hela tiden. helt otroligt hur jag fann mig till sion, det här livet och att jag verkligen tog ett steg utanför min comfort zone i och med att jag anmälde mig till detta läger. gud gör verkligen under i ens liv precis hela tiden utan att man ibland ens vet om det.
 
när jag kom hem i torsdags så var jag så trött så jag nästan omedelbart somnade. men bara bra det så jag fick vila upp mig inför jobbet nästa dag. det var tillbaka till verkligheten då bara, fast kanske inte riktigt ännu kanske..
 
 
nej, för direkt efter jobbet träffade jag upp denna fina tös vid namn irene. vi satt hemma hos henne tills efter tolvslaget och bara drack gott, diskuterade och lyssnade på musik. sen spatserade vi in till stan, hamnade i nån lägenhet och pratade med allt möjligt folk innan vi till sist sjöng med och dansade till foo fighters inne på ollis (en bar i vasa). sen fick jag mysa med andreas resten av lördan och söndan, tvingade honom att kolla supernatural och sådant. hamnade även igen utanför ollis vid nåt ögonblick och helgen avslutades som den började - med irene, vi var på gudstjänst till missionskyrkan.
 
och ja, just i detta ögonblick så ligger jag här och äter frukost medan jag publicerar detta inlägg. ska snart återgå till att kolla orange is the new black, har inte mycket kvar av den nya säsongen och sen blir det jobb fram till klockan tio ikväll. kommer nog inte göra så mycket annat än att jobba innan vi välkomnar julimånad. men hoppas att ni haft det fint, sköt om er och så hörs vi säkert snart igen.
kärlek natalie.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0