något fint att bära i sommar.

jag försökte vila upp mig men istället vaknade jag med sjuk hals, känner på mig att jag imorgon vaknar upp med feber om jag inte hinner få det redan till kvällen. härligt med sånt när det inte ens gått en vecka av sommarlovet! blir så otroligt besviken och arg på min kropp och mitt dåliga immunförsvar ibland, jag försöker ju verkligen ta hand om mig själv och sätter i mig vitaminpiller nu som då men icke.
 
nåväl, jag hade i alla fall en väldigt fin måndagskväll hos petra och linda med oskar. vi diskuterade helgen som varit och kommande sommarbestyr, skrattade ihjäl oss under ett par omgångar alias och lite sådant. hade faktiskt inte så mycket mera att berätta så tänkte istället bjuda på några somriga klädval jag skrapat ihop.
 
här har vi en så otroligt mysig outfit med lite random plagg jag hittat på väldigt konstiga sidor som jag inte minns namnen på, den fina kragen är dock från romwe!
 
acne jacka, shorts från river island, karl lagerfeld hatt (för det finns ju absolut inte några billigare varianter haha).
 
och så den sista lite sötare sammansättningen med strumpor och klänning från en sida som kallas madewell.com. vet inte riktigt varför jag alltid ska pyssla ihop såndana här och visa till er då jag ändå inte vet varifrån jag hittat majoriteten av plaggen men nåväl. något för att hålla bloggen uppdaterad och lite intressantare kanske.
kärlek natalie.
Postat av: natalie

åh så fint!

2015-06-02 @ 11:14:35 / http://repine.blo.gg
Postat av: Oslofru

Jättefina outfits :)

2015-06-02 @ 15:44:07 / http://www.oslofru.com
Postat av: ISA

säger: VILL HA på samtliga outfits! speciellt klänningen<3<3 krya på dig gullis!

2015-06-02 @ 23:06:02 / http://Http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0