it's okay to be a glowstick. sometimes we need to break before we shine.

som önskat så blev också lördagen spontan och fylld med äventyr. fick först besök av ella och filippa före jag under småtimmarna dansade på bord med härligt folk och massa fiilis. nästa dag så gjorde jag ingenting alls förutom att vara på en lägenhetsvisning, kolla friends och sova - tog det lugnt precis som jag sa jag skulle.
 
sen kom måndagen och också min första jobbdag. den morgonen var det fint som ni ser ovan, men jag var otroligt nervös. men tror det gick bra nog! halva tisdagen spenderades på en helt finsk skolning om veikkaus och det gick ju sådär..
 
..men tröstade mig själv med att bära nya favoriten och äta avokadomacka på raawka med eve före födelsedagsbarnet filippa också kom med. vi ägnade resten av kvällen åt att knåpa ihop en spellista till helgens festligheter. idag så stod alarmet på nollfyranollnoll, fötterna är sjuka efter att ha sprungit runt med disk i åtta timmar, håkan spelas på vinylen, jag är chokladsugen som bara den och har ångest över vuxenlivet som närmar sig med stormsteg. bara ett halvår tills man blir arton nu, ålderskris!.. japp, lite sådant har varit på gång i mitt liv alltså!
kärlek natalie.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0