i'm just so tired to share my nights. i wanna cry and i wanna love, but all my tears have been used up on another love.

och kul blev det minst sagt nog igår! först kom filippa hit och vi lyssnade på bra musik, satt i ett fönster och skojade runt. senare så kom även evelina och så vandrade vi iväg i kvällsolen efter pizza. när vi var mätta och belåtna så fortsatte vi i min lägenhet med tända ljus, diskussioner och tillfälliga tatueringar före filippa åkte hem. men jag och evelina kände oss lite extra 'yolo' och ville inte att kvällen ännu skulle ta slut så vi åkte ut i stan på äventyr.
 
somnade klockan fyra på morgonen efter att ha träffat en hel del roligt folk, varit på hemmafest och skört runt i vasa - vid en stund var vi sju eller åtta stycken i bilen så det var ju intressant. så kan det gå från att inte ha någon aning om vad man ska göra av fredagskvällen haha. alltid fint med spontana äventyr.
 
 
tack för en fin kväll säger jag bara, fick umgås med så härligt folk. hoppas på mera skojigheter idag och sen ska jag ta det riktigt lugnt imorgon innan jag har min första dag på jobbet. kommer säkert vara fast där i åtminstone två år så ska njuta ordentligt av arbetslösheten de här två sista dagarna.
kärlek natalie.
Postat av: Oslofru

Så fin den översta bilden var :)

2015-06-06 @ 14:17:42 / http://www.oslofru.com
Postat av: ISA

ÅH! spontant kan ju bli så fint!! älskar känslan när man aldrig vill kvällen ska ta slut :)

2015-06-06 @ 23:05:15 / http://Http://isabyl.devote.se
Postat av: Robex Lundgren

fint

2015-06-07 @ 12:59:54 / http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0