det stora inlägget var i vi går ut ettan.

hej alla fina! sedan vi i torsdags hördes senast så har det hänt massor av äventyrliga saker i mitt liv. jag känner redan på mig att det här kommer bli ett längre inlägg även fast jag ska försöka uttrycka mig kort.
 
äventyret började i fredags då vi hade vår sista skoldag med konsert, våfflor och sådant kul. på kvällen så träffades alla vi tjejer vid rosso för att fira. efter det så cyklade jag och fanny iväg till sion för uprising spring party och sen blev det spontan nattkörning vilket ledde till endast fyra timmar sömn men så värt det ändå.
 
lördagen bestod till att börja med avslutning. studenterna fick sina mössor, stipendieutdelning och sen lite fotograferande med tjejerna (minus ella och fanny). är så otroligt glad över att ha fått lärt känna dessa underbara människor under det här första året i gymnasiet, och denna härliga gemenskap vi funnit tillsammans!
 
det var bara pang på för ganska så snabbt satt jag i bilen påväg till kristinestad. där gick jag på min fina barndomskompis lindas studentfest, kan inte riktigt förstå att hon växt upp nu - att vi alla växer upp. de flesta av mina kompisar tog ju antingen studenten nu, tar den nästa år eller då om två år tillsammans med mig.
 
sen blev det partaj, alltså förfest och sen fagerö! här har vi en hel hop egna bilder och även lite inslag av maries, petras och jonnas bilder. jag hade en så otroligt bra kväll/natt, det blev kanske lite för mycket för min del men sånt händer och man lär ju sig. är verkligen helt slutkörd efter den här helgen så ska nog bara ta det lugnt ännu idag. 
 
sammanfattningsvis så en bättre avslutning av ettan och bättre början på sommarlovet går det inte att ha! tack alla ni som gjorde helgen episk, och såklart - tack alla ni som varit med och gjort det senaste året till det bästa jag någonsin haft! ni gör mig till världens lyckligaste tjej och jag är så tacksam och välsignad över det.
kärlek natalie.
Postat av: ISA

Oh vilken festlig helg, förstår att du blir sliten men hallåååå vad kul! :D

2015-06-01 @ 23:05:40 / http://Http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0