ben howard - small things.

nu har det gått en vecka av sommarlovet och jag har nog inte riktigt fattat att det ens är sommarlov och vi är lediga. någorlunda harmonisk känner jag mig men ändå lite ångestfylld över hur vackert och grönt det är därute - att det inte kommer stanna så här förevigt. måste verkligen bli bättre på det här att leva i nuet, inte i det förflutna och inte i framtiden. betydligt mera mindfulness övningar och yoga skulle nog sitta fint.
 
vad har jag gjort de senaste dagarna då? nå jag kom tillbaka till saknade vasa först igår så jag hann med en hel del som till exempel att bli sjuk, vilket jag redan nämnde i förra inlägget. men har även klippt och färgat håret, varit på massage för att få bort alla hemska muskelknutor och spänningar, kört runt stan med linnéa och sen avslutat besöket i kristinestad på en bänk med veronika.
 
när jag kom fram med bussen så började jag med att städa bort all post som fanns i överflöd, diska, handla och sådant. sen fortsatte jag idag med en rejäl storstädning men först så hade jag en så fin och harmonisk morgon i sängen med te och bibelläsning. bilderna visar ganska bra hur mysigt det var med solkatter och sådant.
 
ska städa klart nu och sen försöka leta mig ut i solen på en promenad. förhoppningsvis händer det sen nåt kul denna fredag. ha en bra dag alla fina, kram.
kärlek natalie.
Postat av: ISA

det där är SÅ jag, att knappt kunna njuta av sommaren för man oroar sig för när det är över. KNAS! :O ha en fin helg nu!

Svar: jaa verkligen knas! och tack detsamma fina du!
alektopaten.webblogg.se

2015-06-05 @ 23:05:03 / http://Http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0