ulrik munther - ditt andetag.

morjens! livet leker och rullar på, fullt av lika mycket lyckorus som ångest. i början av veckan fick jag spendera flera timmar hos optikern för att äntligen idag få mitt första par linser, slösa pengar som bara den men även jobba och ha lite kvalitetstid med saga som jag inte sett på hela sommaren. vi sprang runt på stan, åt äcklig glass och kände oss lika unga som vi är när vi frågade efter alkoholfritt på baren.
 
 
efter att ha tagit adjö av saga så träffade jag upp denna sötnos, irene aka min blivande sambo, som nu kommit hem från sina äventyr i norge. tycker att bilden talar väldigt bra för sig, vi hade god fiilis och myste vid vattnet tills solen gått ner. ska bli så kul att få flytta ihop med denna tjej, ser framemot mycket balkonghäng och annat kul man gör som sambos (irene blir min första så är inte så insatt haha).
 
 
igår så mötte jag upp ella och filippa för en franskisdejt (ett ord som verkligen borde läggas i ordboken) och försökte ta lite 'tumblr' bilder, vad som nu egentligen räknas som det. spåra som vanligt på kvällen också, skrattade och hoppade i sängen - när jag inte blev nerknuffad på golvet så att säga. idag har jag fått kramas med en saknad veronika och känna mig vuxen (kompenserar efter tisdagen) hos kevin då vi tog ett glas vin denna angenäma fredagskväll.
 
det var väl cirka det jag hållit på med den senaste tiden (ursäkta överflödet av parenterser). och i denna stund så gör jag inte så mycket mera än att vänta på elin med spänning, ikväll kommer hon hem efter att ha varit borta i två månader! alltså åh, ni förstår inte hur sjukt taggad jag är. så konstigt att ha varit utan henne så länge!
kärlek natalie.
Postat av: ISA

å vad mysiga dina dagar verkar ändå! finbloggen <3

Svar: oj men tack snälla! <3
alektopaten.webblogg.se

2015-07-31 @ 23:09:25 / http://Http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0